Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα δούμε στο «The Voice of Greece» το βράδυ της Πέμπτης;

Τι θα δούμε στο «The Voice of Greece» το βράδυ της Πέμπτης;

Το βράδυ της Πέμπτης 8/12 έρχεται το όγδοο επεισόδιο του «The Voice of Greece» blind auditions, με 12 μοναδικές φωνές που θα ερμηνεύσουν υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Στο μεταξύ, κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση του στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄όλη τη διάρκεια του χθεσινού σόου σημείωσε 53,2%. Η «μονομαχία» του Σάκη Ρουβά […]

Το βράδυ της Πέμπτης 8/12 έρχεται το όγδοο επεισόδιο του «The Voice of Greece» blind auditions, με 12 μοναδικές φωνές που θα ερμηνεύσουν υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Στο μεταξύ, κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση του στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄όλη τη διάρκεια του χθεσινού σόου σημείωσε 53,2%. Η «μονομαχία» του Σάκη Ρουβά με τον Πάνο Μουζουράκη για έναν παίκτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς στο pick της την παρακολούθησαν πάνω από 1.271.000 τηλεθεατές ενώ το ποσοστό τηλεθέασης εκείνη την ώρα έφθασε το 47,7% για το νεανικό κοινό 15-44. Το έβδομο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο το 26,5% που μεταφράζεται σε 1.107.076 τηλεθεατές.

Ο ιδρυτής του fan club της Έλενας Παπαρίζου, ένας ρομά με ένα τσιγγάνικο τραγούδι, ένας ανερχόμενος Έλληνας rock star, μια μαία με πατέρα τραγουδιστή, ένας πυροσβέστης που θέλει να αλλάξει τη ζωή του, ένας ταλαντούχος ηθοποιός που αγαπάει το μιούζικαλ, μια ραδιοφωνική παραγωγός με εκκεντρική εμφάνιση και ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη, είναι μόνο μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του σημερινού επεισοδίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζόμενων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους. Οι τέσσερις coaches Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024