Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίγες και καλές οι ξένες τηλεοπτικές πρεμιέρες του Δεκεμβρίου

Λίγες και καλές οι ξένες τηλεοπτικές πρεμιέρες του Δεκεμβρίου

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού, η σειρά The Man in the High Castle της συνδρομητικής υπηρεσίας Amazon και η αναβίωση της διάσημης κωμικής σειράς του Netflix, Fuller House, επιστρέφουν στις οθόνες για το δεύτερο κύκλο, τον Δεκέμβριο. Παρέα με την πρεμιέρα της νέας μουσικής σειράς του FOX, με τίτλο Star.

Fuller House – 09/12

Οι περιπέτειες συνεχίζονται για την «τρελή οικογένεια» Τάνερ και στο δεύτερο κύκλο της σειράς Fuller House. Ο πρώτος κύκλος κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο έτος με μεγάλη επιτυχία στο Netflix, και ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του πρώτου.

H σειρά επικεντρώνεται στις κόρες του Ντάνερ Τάνερ, τον πρωταγωνιστή της αρχικής σειράς Full House, που ξεκίνησε το 1987 και διήρκεσε έως το 1995, τον οποίο υποδυόταν ο Μπομπ Σάγκετ. Στην τωρινή πετυχημένη σειρά, η χήρα Ντι Τζέι Τάνερ-Φούλερ (Κάντας Κάμερον Μπουρέ) μεγαλώνει τα τρία της αγόρια, με τη βοήθεια της μικρότερης αδελφής της Στέφανι Τάνερ (Τζόντι Σουίτιν) και την ανύπαντρη κολλητή της φίλη Κίμι Γκίμπλερ (Μπάρμπερ), η οποία παρέα με τη κόρη της Ραμόνα, μετακομίζουν στο σπίτι της Ντι Τζέι.

Ο δεύτερος κύκλος του Fuller House έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου στο Netflix και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.


The man in the High Castle (Ο Ανθρωπος στο Ψηλό Κάστρο) – 16/12

Η πιο δημοφιλής σειρά του Amazon The man in the High Castle, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Φίλιπ Κ. Ντικ, επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 16 Δεκεμβρίου.

Η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν στο 1962, όπου οι Nαζί και οι Ιάπωνες έχουν κερδίσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και ο μόνος εχθρός τους είναι ο «Άνθρωπος στο Ψηλό Κάστρο», ένας άντρας που προβάλει βίντεο τα οποία δείχνουν μία διαφορετική εκδοχή της πραγματικότητας.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την Τζουλιάνα Κρέιν(Αλέξα Ντάβαλος) να αντιμετωπίζει την πτώση της αντίστασης, τον Τζο Μπλέικ(Λουκ Κλάιντανκ) να πηγαίνει στο Βερολίνο, ενώ ο Φρανκ Φρινκ(Ρούπερτ Έβανς) ριζοσπαστικοποιείται μετά από τα όσα είδε στα μυστηριώδη βίντεο.

Η σειρά προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2015 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ σύμφωνα με την κόρη του Ντικ, Άιζα Χάκετ, η δεύτερη σεζόν θα αποκαλύψει τον «άνθρωπο στο ψηλό κάστρο».



Star – 14/12

Ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της πολυσυζητημένης σειράς Empire, Λι Ντάνιελς, σε συνεργασία με τον Τομ Ντόναϊ, παρουσιάζει τη νέα σειρά Star, για την απληστία της μουσικής βιομηχανίας.

Η επερχόμενη σειρά αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν τρεις ταλαντούχες τραγουδίστριες: η Σταρ (Τζούντι Ντιμόρεστ) με την αδερφή της Σιμόν (Μπρίτανι Ο Γκρέιντι) και τη φίλη της Αλεξάντρα (Ράιαν Ντέστινυ), όταν εισχωρούν στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αψηφόντας κάθε κόστος για να επιτύχουν.

Στην σειρά συμμετέχουν η βραβευμένη ηθοποιός Κουίν Λατίφα ως Καρλότα, η οποία «προστεύει» τα κορίτσια, ο Μπέντζαμιν Μπρατ ως ο ταλαντούχος μουσικός ατζέντης, ονόματι Ζαχίλ και ο διάσημος τραγουδιστής Λένι Κράβιτζ.


entertainment.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024