Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οσκαρικές ταινίες και δυνατές σειρές

Οσκαρικές ταινίες και δυνατές σειρές

Οσκαρικές ταινίες και νέα επεισόδια αγαπημένων σειρών αλλά και τη νέα αστυνομική σειρά «Lethal Weapon» η οποία ακολουθεί τον Martin Riggs, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Μελ Γκίμπσον, σε νέες περιπέτειες, θα δούμε τον Σεπτέμβριο σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, μεταξύ άλλων φυσικά. Αναλυτικά στο Novacinema1HD θα δούμε δύο οσκαρικές […]

Οσκαρικές ταινίες και νέα επεισόδια αγαπημένων σειρών αλλά και τη νέα αστυνομική σειρά «Lethal Weapon» η οποία ακολουθεί τον Martin Riggs, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Μελ Γκίμπσον, σε νέες περιπέτειες, θα δούμε τον Σεπτέμβριο σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, μεταξύ άλλων φυσικά.

Αναλυτικά στο Novacinema1HD θα δούμε δύο οσκαρικές ταινίες για αρχή. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου προβάλλεται «Η Γέφυρα των κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τους Τόμ Χάνκς και Μαρκ Ράιλανς (Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μαρκ Ράιλανς), ενώ την επόμενη Κυριακή, στις 11 Σεπτεμβρίου δηλαδή, το «Spotlight: Όλα στο φως» του Τομ ΜακΚάρθι (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου), με τους Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου έρχεται η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, για μικρούς και μεγάλους, «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η ταινία», ενώ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Life» η οποία βασίζεται στη ζωή του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ Τζέιμς Ντιν, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου έρχεται η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία» με τους Κέιτ Γουίνσλετ και Σεϊλίν Γούντλεϊ, ενώ η απολαυστική κομεντί «Πολιτική μας είναι η κρίση» με την Σάντρα Μπούλοκ και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Η οικογενειακή περιπέτεια «Παν» με τους Χίου Τζάκμαν και Ρούνεϊ Μαρά έρχεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ενώ «Το Πρόγραμμα», με τους Μπεν Φόστερ και Κρις Ο’ Ντάουντ, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ θα προβληθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο συνεχίζουν οι σειρές «Gotham III» (21/09), «NCIS XIV» (22/09) και «Blindspot II» (17/09) με ολοκαίνουρια επεισόδια σε πρώτη προβολή, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Novacinema4HD, ενώ κάνει πρεμιέρα «Lethal Weapon».

Στις 23 Σεπτεμβρίου το Novacinema2HD φιλοξενεί ένα αφιέρωμα στο πλαίσιο του οποίου θα προβληθούν οι τέσσερις ταινίες «Lethal Weapon» που γνώρισαν τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Όλες οι πρεμιέρες και οι σειρές έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema
www.novaguide.gr/TVGuide

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024