Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» κάνει πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV

«Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» κάνει πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV

Την κωμωδία «Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» (The Secret Life of Walter Mitty) σε σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια στη ζώνη Sunday Blockbuster του OTE Cinema 1HD, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00. Ο μοναχικός κι εσωστρεφής Γουόλτερ Μίτι […]

Την κωμωδία «Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» (The Secret Life of Walter Mitty) σε σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια στη ζώνη Sunday Blockbuster του OTE Cinema 1HD, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο μοναχικός κι εσωστρεφής Γουόλτερ Μίτι είναι ένας σύγχρονος ονειροπόλος, που χάνεται που και που σε έναν κόσμο φαντασιώσεων και ηλεκτροδοτείται από τολμηρούς ηρωισμούς, παθιασμένες ερωτικές σχέσεις και συνεχείς θριάμβους πέρα από τον κίνδυνο. Όταν όμως ο Γουόλτερ και η συνάδελφός του, με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος, θα βρεθούν απέναντι στον πραγματικό κίνδυνο, την πιθανότητα να χάσουν τη δουλειά τους, ο Γουόλτερ πρέπει να καταφέρει το ακατόρθωτο: να δράσει πραγματικά, πυροδοτώντας ένα φοβερό ταξίδι στην πραγματικότητα και όχι απλά στα όνειρά του. Ένα ταξίδι που δε θα μας πάει μόνο σε πανέμορφες τοποθεσίες, αλλά θα μας μεταφέρει στον ψυχικό και υπαρξιακό μας κόσμο, στα πιο ωραία μέρη του εαυτού μας.
Κατά τη μέθοδο του Γουόλτερ Μίτι οι άνθρωποι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη βαρεμάρα, τη ρουτίνα και την επανάληψη…και τελικά, αυτή είναι που δίνει την ώθηση να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Η ταινία πραγματεύεται την ανάγκη ενός ήπιου ανθρώπου να μετατρέψει τις αποτυχίες του σε επιτυχίες. Ο Γουόλτερ Μίτι του Μπεν Στίλερ όμως είναι ένας άνθρωπος της εποχής μας. Όπως πολλοί από εμάς, νιώθουμε εγκλωβισμένοι σε έναν απρόσωπο, ηλεκτρονικό κόσμο που αλλάζει ραγδαία, σε έναν παρωχημένο κόσμο, έτσι νιώθει και εκείνος. Ο ήρωας της ταινίας κάνει συνεχώς θεότρελες ονειροπολήσεις και μάχεται για μια καλύτερη και πιο δίκαιη ζωή. Δεν μοιράζεται με κανένα τα πράγματα που σκέφτεται και νιώθει.

Ο Μπεν Στίλερ σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, στο ριμέικ της κλασικής κωμωδίας του 1947, που βασίστηκε στο ομώνυμο κλασικό διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ.

Δίπλα του συμπρωταγωνιστούν η Κρίστεν Γουίγκ, ο Άνταμ Σκοτ, η Σίρλεϊ ΜακΛέιν και ο Σον Πεν.

Είδος: Φαντασίας / Διάρκεια : 114′ / Έτος: 2013 / Παραγωγή: ΗΠΑ, Καναδάς.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024