Disc Science

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:15 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
06:40 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:00 Πώς Γίνεται; - 14ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:25 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι
08:15 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι
09:00 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι
09:50 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι
10:40 Η Θεωρία του Μεγάλου Μυαλού Ριάλιτι
11:25 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
12:15 Μύθος ή Πραγματικότητα Ντοκιμαντέρ
13:00 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 12. Αφιέρωμα 'Επικίνδυνη Ψαριά'. Οι καπετάνιοι από τη σειρά 'Επικίνδυνη Ψαριά' Τζόναθαν Χίλστραντ και Σκοτ Κάμπελ Τζούνιορ εξετάζουν, μαζί με την ομάδα των Mythbusters, μύθους που αφορούν στα καλάθια για το ψάρεμα καβουριών. Είναι όντως αδύνατο να καταστραφούν;
13:50 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
14:40 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
15:25 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ
15:50 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ
16:15 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ
16:40 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ
17:00 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ
17:25 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
17:50 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
18:15 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
18:40 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
19:05 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
19:30 Μυστικές Διαστημικές Αποδράσεις Ντοκιμαντέρ
20:20 Τα Ανεξήγητα Αρχεία της NASA Ντοκιμαντέρ
21:10 Τα Ανεξήγητα Αρχεία της NASA Ντοκιμαντέρ
22:00 Προσοχή Κίνδυνος! Ντοκιμαντέρ
22:50 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι
23:40 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι
00:30 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι
01:20 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι
02:10 Οι Πιο Παράξενες Ιστορίες με Εξωγήινους Ντοκιμαντέρ
03:00 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
03:50 Μύθος ή Πραγματικότητα Ντοκιμαντέρ
04:35 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
05:25 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
06:15 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 9. Λάστιχα Titan/ Εσπρέσο/ Επεξεργασία διαμαντιών. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
06:40 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 10. Αποχετεύσεις στο Παρίσι/ Μπερέτα/ Βαμβάκι. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
07:00 Πώς Γίνεται; - 14ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 6. Crash Testing/Ολλανδικά κεραμικά/Ομπρέλες. Πώς συνδυάζεται η επιστήμη και η καταστροφή στα κέντρα για crash test; Και πώς συναρμολογείται ο πολύπλοκος μηχανισμός μιας ομπρέλας μεγέθους τσέπης;
07:25 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: 2. Ικανότητα. Ο κασκαντέρ του Χόλιγουντ, ο Νταν, επιχειρεί να πηδήξει πάνω από έξι ταράτσες χωρίς τη χρήση εξοπλισμού ασφαλείας. Επίσης, θα καταφέρει η Αϊόνα, η ακροβάτης, να χωρέσει μέσα σε ένα μπουκάλι;
08:15 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: 3. Δύναμη. Πώς γίνεται και ο Δρ. Μακ Γιούρι είναι ικανός να σπάει μπαστούνια του μπέιζμπολ με τα καλάμια του; Πόσο μακριά μπορεί να πετάξει ένα πλυντήριο ρούχων ο Φρανζ Μούλνερ; Ακόμη, μπορεί ο δάσκαλος φωνητικής, Τζέιμι να σπάσει γυαλί με τη φωνή του;
09:00 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Ταχύτητα. Πώς ο Φρόουντ Γιόχανσεν επιτυγχάνει ταχύτητες 170 μιλίων την ώρα χωρίς τη βοήθεια μηχανής; Και πώς ο βιολιστής Μπεν Λι παίζει 810 νότες το λεπτό;
09:50 Ασυνήθιστοι Ανθρωποι - Αναμέτρηση Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Δύναμη μυαλού. Πώς μπορεί ο Ρόμαν Καμπάγιο να θυμάται 20.000 λέξεις στη σειρά; Γιατί οι μοναχοί Σαολίν μπορούν να ισορροπούν πάνω σε λεπίδες και πώς μπορεί η Φραν Κάπο να μιλά με 603 λέξεις το λεπτό;
10:40 Η Θεωρία του Μεγάλου Μυαλού Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Ο επόμενος μεγάλος εφευρέτης. Ο ανταγωνισμός ξεκινά στη σειρά όπου σχεδιαστές μηχανικοί προσπαθούν να δημιουργήσουν πρωτοπόρες λύσεις σε τεχνολογικές προκλήσεις.
11:25 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 10. Αφιέρωμα Breaking Bad. Ο Άνταμ και ο Τζέιμι συναντούν τον δημιουργό και πρωταγωνιστή του Breaking Bad για να αναπαραστήσουν δύο χαρακτηριστικές σκηνές και να δουν εάν η επιστήμη που προβάλλεται στη σειρά βγάζει νόημα.
12:15 Μύθος ή Πραγματικότητα Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Η μάχη τον φύλων - 2ος Γύρος. Ο Άνταμ και ο Τζέιμι ερευνούν κάποια από τα κλισέ γύρω από τα δύο φύλα. Μεταξύ άλλων το αν είναι αλήθεια ότι όταν οι άνδρες χάνονται δεν ζητάνε οδηγίες και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να εκτελούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
13:00 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 12. Αφιέρωμα 'Επικίνδυνη Ψαριά'. Οι καπετάνιοι από τη σειρά 'Επικίνδυνη Ψαριά' Τζόναθαν Χίλστραντ και Σκοτ Κάμπελ Τζούνιορ εξετάζουν, μαζί με την ομάδα των Mythbusters, μύθους που αφορούν στα καλάθια για το ψάρεμα καβουριών. Είναι όντως αδύνατο να καταστραφούν;
13:50 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 13. Jato Rocket Car: Αποστολή εξετελέσθη; Οι ειδήμονες στα ειδικά εφέ Άνταμ και Τζέιμι ερευνούν τον μύθο του Rocket Car. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να μετατραπεί σε αεροπλάνο με τη βοήθεια της ώθησης από πύραυλο;
14:40 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 14. Κόλπα στον δρόμο. Η ομάδα προσπαθεί να ανακαλύψει εάν μια απόσταση κάτω από 400 χιλιόμετρα καλύπτεται πιο γρήγορα με αυτοκίνητο ή με αεροπλάνο και αν είναι καλύτερα να αλλάζουμε λωρίδες ή να μένουμε στην ίδια στην περίπτωση πολλής κίνησης στον δρόμο.
15:25 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Τούρτες για μωρά. Πώς μια ομάδα από σεφ ετοιμάζει γεύματα και σνακ από το μηδέν για βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλο το Τορόντο; Επίσης, πώς αντιμετωπίζει ένα ζαχαροπλαστείο μια μεγάλη παραγγελία από καροτόπιτες;
15:50 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Hole in One. Ανακαλύψτε τα πεντανόστιμα μυστικά πίσω από τις αγαπημένες σας συνταγές. Πρόκειται για μια συναρπαστική βόλτα σε υλικά που μεταμορφώνονται.
16:15 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Ο βασιλιάς των εδεσμάτων. Μια ομάδα από το Λας Βέγκας έχει μόλις μια βραδιά για να ολοκληρώσει μια δουλειά δύο ημερών. Αντιμετωπίζοντας παραγγελίες της τελευταίας στιγμής για γαμήλιες τούρτες, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη.
16:40 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Τροφή για τον εγκέφαλο. Ποια είναι η προέλευση των πιο δημοφιλών γαστρονομικών προϊόντων; Ρίξτε μια ματιά στα μηχανολογικά θαύματα που βοηθούν στη δημιουργία πολλών διαφορετικών καταναλωτικών προϊόντων.
17:00 Εργοστάσια Φαγητού Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 25. Ποια είναι η προέλευση των πιο δημοφιλών γαστρονομικών προϊόντων; Ρίξτε μια ματιά στα μηχανολογικά θαύματα που βοηθούν στη δημιουργία πολλών διαφορετικών καταναλωτικών προϊόντων.
17:25 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 7. Βάψιμο αεροπλάνου/ Ξύλινα παπούτσια/ Πίτες. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
17:50 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 8. Καμπάνες και ημερομηνίες. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
18:15 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 9. Λάστιχα Titan/ Εσπρέσο/ Επεξεργασία διαμαντιών. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
18:40 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 10. Αποχετεύσεις στο Παρίσι/ Μπερέτα/ Βαμβάκι. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
19:05 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 11. Ο χορός του λιονταριού/ Τούνελ/ Super Sopper. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
19:30 Μυστικές Διαστημικές Αποδράσεις Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Έλλειψη αέρα. Μια διαρροή απειλεί τη ζωή των αστροναυτών μετά την επανείσοδο. Και μια αποστολή στον διαστημικό σταθμό Salyut παίρνει απρόσμενη τροπή όταν το πλήρωμα αντιμετωπίζει αποσυμπίεση.
20:20 Τα Ανεξήγητα Αρχεία της NASA Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 1. Το 2005, η βόλτα του αστροναύτη της NASA Λιρόϊ Τσιάο στο διάστημα διεκόπη από λαμπερά φώτα. Υπάρχει λογική εξήγηση ή υπήρξε κάτι πολύ παράξενο εκεί;
21:10 Τα Ανεξήγητα Αρχεία της NASA Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Εξωγήινη ακτίνα θανάτου. Το Viking Lander μπορεί να βρήκε ζωή στον Άρη, αλλά γιατί εμείς δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτό; Επίσης, πώς μπορεί ένα διαστημόπλοιο να έχει εντοπιστεί μέσα στο Βόρειο Σέλας;
22:00 Προσοχή Κίνδυνος! Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 20. Ο επιστήμονας Άλιστερ Λίνσελ παρακολουθεί μερικά από τα καλύτερα επιστημονικά πειράματα που έχουν δημοσιοποιηθεί στο Ίντερνετ από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.
22:50 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Απαγωγές και λαμπερά φώτα. Σχεδόν τρία εκατομμύρια Αμερικάνοι έχουν αναφέρει στοιχεία απαγωγών από εξωγήινους. Μια ομάδα έμπειρων ερευνητών αναζητούν τις πιο παράξενες υποθέσεις.
23:40 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Αναζητώντας εξωγήινους. Αιμοβόροι εξωγήινοι φέρνουν την ομάδα στην Ιντιάνα. Μετά από κάποιες τρομακτικές αναφορές, η ομάδα βρίσκεται στα ίχνη εξωγήινων που λέγεται ότι κλέβουν ανθρώπινο αίμα.
00:30 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Σενάρια συνωμοσίας. Πολλοί πιστεύουν ότι η Αριζόνα είναι το κέντρο μιας τεράστιας κυβερνητικής κάλυψης στο θέμα των εξωγήινων. Η ομάδα ταξιδεύει στη Σεντόνα για να ερευνήσει.
01:20 Αποκαλύπτοντας Εξωγήινους Ριάλιτι Disc Science
Επεισόδιο: Εισβολή από εξωγήινους. Σε όλη την Αμερική, υπάρχουν όλο και περισσότερες μαρτυρίες θέασης ΑΤΙΑ. Μια ομάδα ερευνητών ΑΤΙΑ θέλει να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις μαρτυρίες.
02:10 Οι Πιο Παράξενες Ιστορίες με Εξωγήινους Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Ρόσγουελ: Η Αλήθεια. Το 1947, ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο συνετρίβη σε ένα ράντσο έξω από το Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ήταν ένα αερόστατο, είναι όμως αλήθεια;
03:00 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 10. Αφιέρωμα Breaking Bad. Ο Άνταμ και ο Τζέιμι συναντούν τον δημιουργό και πρωταγωνιστή του Breaking Bad για να αναπαραστήσουν δύο χαρακτηριστικές σκηνές και να δουν εάν η επιστήμη που προβάλλεται στη σειρά βγάζει νόημα.
03:50 Μύθος ή Πραγματικότητα Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: Η μάχη τον φύλων - 2ος Γύρος. Ο Άνταμ και ο Τζέιμι ερευνούν κάποια από τα κλισέ γύρω από τα δύο φύλα. Μεταξύ άλλων το αν είναι αλήθεια ότι όταν οι άνδρες χάνονται δεν ζητάνε οδηγίες και αν οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να εκτελούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
04:35 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 12. Αφιέρωμα 'Επικίνδυνη Ψαριά'. Οι καπετάνιοι από τη σειρά 'Επικίνδυνη Ψαριά' Τζόναθαν Χίλστραντ και Σκοτ Κάμπελ Τζούνιορ εξετάζουν, μαζί με την ομάδα των Mythbusters, μύθους που αφορούν στα καλάθια για το ψάρεμα καβουριών. Είναι όντως αδύνατο να καταστραφούν;
05:25 Μύθος ή Πραγματικότητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Disc Science
Επεισόδιο: 13. Jato Rocket Car: Αποστολή εξετελέσθη; Οι ειδήμονες στα ειδικά εφέ Άνταμ και Τζέιμι ερευνούν τον μύθο του Rocket Car. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να μετατραπεί σε αεροπλάνο με τη βοήθεια της ώθησης από πύραυλο;
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας