Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάνια Τσανακλίδου και Bijoux de kant μαζί στο Θέατρο Τέχνης

Τάνια Τσανακλίδου και Bijoux de kant μαζί στο Θέατρο Τέχνης

H ομάδα Bijoux de kant μετά το περσινό επιτυχημένο «Αχ!» επιστρέφει με καινούριο έργο «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» που φέρει την υπογραφή του Άκη Δήμου και την Τάνια Τσανακλίδου επί σκηνής να πρωταγωνιστεί μαζί με τους Λένα Δροσάκη, Νικόλα Αγγελή και Γιάννη Παπαδόπουλο σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη και μουσική Κώστα Δαλακούρα. Πρόκειται για […]

H ομάδα Bijoux de kant μετά το περσινό επιτυχημένο «Αχ!» επιστρέφει με καινούριο έργο «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» που φέρει την υπογραφή του Άκη Δήμου και την Τάνια Τσανακλίδου επί σκηνής να πρωταγωνιστεί μαζί με τους Λένα Δροσάκη, Νικόλα Αγγελή και Γιάννη Παπαδόπουλο σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη και μουσική Κώστα Δαλακούρα.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί θεατρική μετεγγραφή της «Πρώτης αγάπης» του Ιωάννη Κονδυλάκη και παρακολουθεί βήμα – βήμα τη μεταμόρφωση ενός θαύματος σε εφιάλτη, το πάθος να τρέχει ξέφρενο μέχρι το χείλος της απόγνωσης και τον έρωτα να πέφτει σ’ έναν βαθύ γκρεμό για να βυθιστεί εκεί όπου κανένα πειρατικό δεν θα τον ψάξει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημείωμα της παράστασης: «Είναι μια παραλλαγή σε μια εμβληματική νουβέλα της ελληνικής λογοτεχνίας και, ταυτόχρονα, μια συμφωνία για τέσσερα πρόσωπα ενορχηστρωμένη από το φάντασμα της αδύνατης Αγάπης. Ίσως γιατί “όποιος δεν γεμίζει τον κόσμο του με φαντάσματα, μένει μονάχος”. Και γιατί οι λυγμοί είναι η καλύτερη μουσική για τους άδοξους έρωτες».

Η πρεμιέρα της παράστασης αναμένεται για τα μέσα Ιανουαρίου στη σκηνή της Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024