Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Woody Harrelson πρωταγωνιστής στο βίντεο του «Song For Someone» των U2

O Woody Harrelson πρωταγωνιστής στο βίντεο του «Song For Someone» των U2

Κυκλοφόρησε το video-clip του τραγουδιού Song For Someone των U2 με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Woody Harrelson. Στο βίντεο του κομματιού -που έχει διάρκεια 9 λεπτά και μοιάζει με μικρού μήκους ταινία- εμφανίζεται και η κόρη του ηθοποιού, Zoe. Ο Harrelson υποδύεται στο clip έναν κατάδικο που αποφυλακίζεται και κατά την έξοδό του τον παραλαμβάνει […]

Κυκλοφόρησε το video-clip του τραγουδιού Song For Someone των U2 με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Woody Harrelson.

Στο βίντεο του κομματιού -που έχει διάρκεια 9 λεπτά και μοιάζει με μικρού μήκους ταινία- εμφανίζεται και η κόρη του ηθοποιού, Zoe.

Ο Harrelson υποδύεται στο clip έναν κατάδικο που αποφυλακίζεται και κατά την έξοδό του τον παραλαμβάνει η κόρη του (την οποία υποδύεται η πραγματική του κόρη). Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε πως οι κουβέντες μεταξύ των δυο είναι ελάχιστες και η αμηχανία περισσεύει, αφού στην ουσία ο πρωταγωνιστής έχει περάσει χρόνια κλεισμένος στη φυλακή και γνωρίζει ελάχιστα την κόρη του. Ωστόσο και οι δυο είναι αποφασισμένοι να χτίσουν από την αρχή, τη μεταξύ τους σχέση.

Τη σκηνοθεσία του video υπογράφει ο Vincent Haycock.

To τραγούδι Song For Someone είναι το τρίτο single που ακούμε από το τελευταίο άλμπουμ των U2 με τίτλο Songs of Innocence. O Βono έχει δηλώσει πως το έχει γράψει για τη σύζυγό του, Ali, με την οποία γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους.

«Οι ιδέες μου για την αγάπη μάλλον δεν είναι και τόσο ρομαντικές. Θεωρώ την αγάπη ως απόφαση και όχι κάτι που συμβαίνει στιγμιαία. Το βλέπω ως ένα πράγμα που έχει διάρκεια αλλά δεν εξαρτάται από τα συναισθήματα για να τη διασφαλίσουν, όμως είναι υπέροχο όταν το κάνουν», δήλωνε ο Bono σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

Το τραγούδι Song For Someone περιλαμβάνεται στο set list κάθε συναυλίας της μπάντας κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους Innocence + Experience tour.

entertainment.in.gr

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024