Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Μπάσταρδο Γιο» Φοίβο Δεληβοριά

Κερδίστε προσκλήσεις για τον «Μπάσταρδο Γιο» Φοίβο Δεληβοριά

Μετά από την πανελλαδική, καλοκαιρινή του «αναζήτηση» σε αρκετές πόλεις-σταθμούς, ο «Μπάσταρδος Γιος» Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στην Αθήνα και ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. «»Ο Μπάσταρδος Γιος»: Είναι λίγο τίτλος σπαγγέτι γουέστερν. Μιλάει για αυτό το σύνδρομο που έχουμε όλοι λίγο πολύ από τη γενιά μου και μετά […]

Μετά από την πανελλαδική, καλοκαιρινή του «αναζήτηση» σε αρκετές πόλεις-σταθμούς, ο «Μπάσταρδος Γιος» Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στην Αθήνα και ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

«»Ο Μπάσταρδος Γιος»: Είναι λίγο τίτλος σπαγγέτι γουέστερν. Μιλάει για αυτό το σύνδρομο που έχουμε όλοι λίγο πολύ από τη γενιά μου και μετά πως οι εποχές πριν από μας είχαν ένα σωρό ένδοξα, υπέροχα στοιχεία που δεν τα προλάβαμε. Δεν είναι αλήθεια φυσικά κάτι τέτοιο. Κι αν είναι όμως, δεν πρέπει να μας εγκλωβίσει για πάντα στο παιδικό μας δωμάτιο με τα video games και τις συλλογές μας. Είναι λοιπόν το τελευταίο παιδικό πάρτι ενός μπάσταρδου η παράσταση αυτή». (Φοίβος Δεληβοριάς σε συνέντευξή του στο in.gr τον Ιανουάριο του 2015).

To in.gr σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, συμπληρώνοντας τη φόρμα. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Έχοντας στο πλευρό του του τέσσερις μουσικούς του: Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, Υοel Soto στο μπάσο και Γιάννη Πουπούλη στις κιθάρες και στο ούτι, το βράδυ του Σαββάτου, ο τραγουδοποιός θα ανακατέψει τις ιστορίες του και τις επιρροές του, ρεμιξάροντας τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύοντας τον ήχο του.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα ανέβει στη σκηνή στις 9 το βράδυ, ενώ οι πόρτες της Τεχνόπολις θα ανοίξουν για το κοινό στις 19.30.

Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, Γκάζι
Τιμές εισιτηρίων: 11 ευρώ (προπώληση) / 13 ευρώ (ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public – 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots viva.gr, Ιανός, Reload Stores και Media Markt


entertainment.in.gr

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024