Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Kερδίστε ένα «Μάθημα Σολφέζ» με τον Πασχάλη

Kερδίστε ένα «Μάθημα Σολφέζ» με τον Πασχάλη

Κερδίστε προσκλήσεις για το live πάρτι του Πασχάλη στις 13 Ιουνίου.

O διαχρονικός Πασχάλης φαίνεται πως έχει τον «Τρόπο» του ξεσηκώνοντας τον κόσμο μέχρι σήμερα, με τα all time classic –πλέον- τραγούδια τόσο της προσωπικής του δισκογραφίας όσο και των θρυλικών Olympians, στους οποίους υπήρξε frontman.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, θα βρεθεί στην Ηλιούπολη και στο «Ρυθμός Stage» για ένα live πάρτι με τραγούδια όπως τα: «Αν μια μέρα σε χάσω», «Παραδόσου λοιπόν», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη». Μαζί του στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Στέλιος Μακ.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Πασχάλης, ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις και προσάρμοσε τον ελληνικό στίχο στο ελληνικό μοντέρνο τραγούδι. Η αναγνώριση ήρθε από μικρή ηλικία (18 ετών) με το συγκρότημα των Olympians ως τραγουδιστής, μπασίστας, συνθέτης και στιχουργός του σχήματος. Ο ίδιος αρχικά είχε ιδρύσει τους Drustoremen και έπειτα τους Brahms. Χαρακτηριστική στιγμή στην πορεία του συγκροτήματος των Olympians, υπήρξε η πολύωρη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο τον Οκτώβριο του 1966 όπου 60.000 θεατές αποθέωσαν τους Θεσσαλονικείς Olympians και τους έδωσαν το Α’ βραβείο στο διαγωνισμό νεανικών συγκροτημάτων (πήραν το 78% των ψήφων).

Το 1971 οι Olympians διαλύθηκαν και από το 1972 ο Πασχάλης ακολούθησε εξίσου επιτυχημένη solo καριέρα, ενώ υπήρξε ίνδαλμα της νεολαίας των ’70s.

Το 1977 μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μπέσσυ Αργυράκη και Μαριάννα Τόλη, ο Πασχάλης συμμετείχε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» το οποίο απέσπασε την 5η θέση.

Χαρακτηριστική στιγμή στη μακρόχονη πορεία του είναι οι εμφανίσεις του στο θρυλικό «Οn the Rocks» της Βάρκιζας, όπου για μια δεκαετία, 1986-1996, παρουσίασε τη δική του μουσική πρόταση αφήνοντας εποχή. Μάλιστα το 1989 κυκλοφόρησε το live album «Party On the Rocks» το οποίο έγινε πλατινένιο ξεπερνώντας τις 200.000 πωλήσεις.

Ο Πασχάλης έχει κάνει αμέτρητες συνεργασίες (όπως με τους: Γιάννη Πουλόπουλο, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γιώργο Ζαμπέτα, Στράτο Διονυσίου, Τόλη Βοσκόπουλο, την Μαρινέλλα, Γιάννη Πάριο, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Σταμάτη Κόκοτα, Βίκυ Μοσχολιού, Αντώνη Καλογιάννη, Μαίρη Λίντα, αλλά και με όλους σχεδόν τους μοντέρνους τραγουδιστές από τις των δεκαετιών ’70, ’80 και ’90), ενώ έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους που έχουν σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων.

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ.: 210 9750060
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30

entertainment.in.gr

Sports in

Δύο «μύθοι»: Η συγκλονιστική φωτογραφία Κροος και Ρόις μετά τον τελικό (pic)

Μάρκο Ρόις και Τόνι Κροος χάρισαν μια από τις φωτογραφίες της σεζόν στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024