Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Guardians of the Galaxy 2»: μια γεύση από το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε

«Guardians of the Galaxy 2»: μια γεύση από το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου Guardians of the Galaxy Vol.2: Η Marvel Studios παρουσιάζει μέσα σε 90 δεύτερα μια γρήγορη ματιά στο τι περιμένουμε να δούμε στο δεύτερο μέρος της ιστορίας. Πρόκειται για ένα sneak peek, για το οποίο δίδεται η εξής διευκρίνηση από τον σκηνοθέτη James Gunn, σε σχόλιό του στο twitter: «Για να το ξεκαθαρίσουμε: […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

Guardians of the Galaxy Vol.2: Η Marvel Studios παρουσιάζει μέσα σε 90 δεύτερα μια γρήγορη ματιά στο τι περιμένουμε να δούμε στο δεύτερο μέρος της ιστορίας. Πρόκειται για ένα sneak peek, για το οποίο δίδεται η εξής διευκρίνηση από τον σκηνοθέτη James Gunn, σε σχόλιό του στο twitter:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε: το sneak peek που μόλις δημοσιεύτηκε ΔΕΝ είναι trailer, ούτε κάν teaser trailer. Είναι ένα εντελώς αυτόνομο κομμάτι».

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Μαΐου 2017 και αυτή τη φορά οι «Φρουροί» βρίσκονται σε αναζήτηση του Ego (Κερτ Ράσελ), πατέρα του Star Lord, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ενωμένη, τη νέα οικογένεια.

Στο sneak peak βλέπουμε τον Star Lord να έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την Gamora ενώ ο Drax τον παρηγορεί με μια αγκαλά, μάλλον ανμεπιθύμητη, την ώρα που οι Rocket και Yondu (Michael Rooker) συνασπίζονται.

Επομένως στο δεύτερο μέρος θα δούμε οπωσδήποτε τους Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) και Baby Groot (Vin Diesel) ξανά σε δράση, ενώ επιστρέφουν το δεξί χέρι του Yondu, Kraglin (Sean Gunn) και η Karen Gillan ως Nebula.
Οι νεοφερμένοι στο γαλαξία είναι oι Mantis (Pom Klementieff) και Ayesha (Elizabeth Debicki).



entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024