Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Trumbo»

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Trumbo»

O Bryan Cranston (Χρυσή Σφαίρα για την τηλεοπτική σειρά Breaking Bad) σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένα στα μέτρα του, πρωταγωνιστεί ως διάσημος σεναριογράφος και μυθιστοριογράφος που βρέθηκε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ το 1947 και κατάφερε παρ’ όλα αυτά να απογειώσει την καριέρα του. To Trumbo είναι μία συναρπαστική, αληθινή βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία […]

O Bryan Cranston (Χρυσή Σφαίρα για την τηλεοπτική σειρά Breaking Bad) σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένα στα μέτρα του, πρωταγωνιστεί ως διάσημος σεναριογράφος και μυθιστοριογράφος που βρέθηκε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ το 1947 και κατάφερε παρ’ όλα αυτά να απογειώσει την καριέρα του.

To Trumbo είναι μία συναρπαστική, αληθινή βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Jay Roach (Austin Powers, Meet the Parents) με συμπρωταγωνιστές τους Diane Lane (Unfaithful), John Goodman (Τhe Big Lebowski), Helen Mirren (The Queen) και την Elle Fanning (Maleficent).

Διακρίσεις
  • Υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου – Bryan Cranston
  • Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου σε Δράμα – Bryan Cranston
  • Υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου – Helen Mirren
  • Υποψηφιότητα για 3 βραβεία της Ένωσης Ηθοποιών (Α’ ανδρικού ρόλου για τον Bryan Cranston, Β’ γυναικείου ρόλου για την Helen Mirren και Καλύτερο Καστ)


Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Trumbo», τη Δευτέρα 8/02 στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30), στον κινηματογράφο ΝΙΡΒΑΝΑ. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη
Το 1940, o Dalton Trumbo (Bryan Cranston) είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους σεναριογράφους του κόσμου. Θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής του Χόλιγουντ και είναι ένας ακτιβιστής που υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα, την ισοτιμία στους μισθούς και τα πολιτικά δικαιώματα. Όταν καλείται στο δικαστήριο μαζί με άλλους συναδέλφους του για να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Αντιαμερικανικών Ενεργειών, ο Trumbo αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις και καταλήγει σε μια ομοσπονδιακή φυλακή, ενώ εξασφαλίζει την αιώνια έχθρα της ισχυρής αντικομμουνίστριας κοσμικογράφου Hedda Hopper (Helen Mirren).

Για τα επόμενα 13 χρόνια, όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ αρνούνται να προσλάβουν τον Trumbo από φόβο μήπως συνδεθούν με τις ριζοσπαστικές πολιτικές του αντιλήψεις. Ο Trumbo αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του, ενώ οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι γείτονες τον αποφεύγουν.

Ο Trumbo όμως δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει σενάρια, είτε χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο είτε με την υπογραφή άλλων σεναριογράφων. Καταφέρνει να κερδίσει 2 Όσκαρ, για το The Brave One και το Roman Holiday (το οποίο του απονεμήθηκε μετά θάνατον, αφού το είχε υπογράψει ο Ian McLellan Hunter).

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024