Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περηφάνια, προκατάληψη και ζόμπι έρχονται στην μεγάλη οθόνη

Περηφάνια, προκατάληψη και ζόμπι έρχονται στην μεγάλη οθόνη

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου Το βιβλίο του Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, «Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι» που κυκλοφόρησε το 2009, η διευρυμένη εκδοχή του μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν «Περηφάνια και Προκατάληψη», μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Μπερ Στιρς (Ο Ίγκμπι πιάνει πάτο), και ακολουθεί τις πέντε αδερφές Μπένετ, να κυνηγούν όχι μόνο συζύγους αλλά και ζόμπι! Η […]

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Το βιβλίο του Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, «Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι» που κυκλοφόρησε το 2009, η διευρυμένη εκδοχή του μυθιστορήματος της Τζέιν Όστεν «Περηφάνια και Προκατάληψη», μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Μπερ Στιρς (Ο Ίγκμπι πιάνει πάτο), και ακολουθεί τις πέντε αδερφές Μπένετ, να κυνηγούν όχι μόνο συζύγους αλλά και ζόμπι!

Η νέα ταινία μας μεταφέρει στο 19ο αιώνα, στο αγγλικό χωριό Μέρυτον, όπου ξεσπάει μια μυστηριώδη πανούκλα και οι νεκροί επιστρέφουν στη ζωή. Η κεντρική ηρωίδα, Ελίζαμπεθ Μπένετ, είναι αποφασισμένη να εξαλείψει την απειλή των ζόμπι, ωστόσο, η προσοχή της αποσπάται από την άφιξη του υπεροπτικού κύριου Ντάρσυ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Entertainment Weekly», ο σκηνοθέτης Μπερ Στιρς, έδωσε μεγάλη έμφαση στο πρωτότυπο βιβλίο της Όστεν καθώς δεν ήθελε να γυρίσει άλλη μια δευτέρας διαλογής ταινία τρόμου. Για τον λόγο αυτό στο καστ της ταινίας περιέλαβε και τους ηθοποιούς της σειράς «Game of Thrones», Τσαρλς Ντανς, ως τον ευγενικό αρχηγό της οικογένειας και την Λένα Χίντεϊ, ως μια φημισμένη σημαδεμένη πολεμίστρια, ώστε το έργο να μην αποτελεί «παρωδία».

Ο Μπερ Στιρς δήλωσε επίσης για την ταινία ότι, «Η ιδέα ήταν ότι μιλάμε για το «Περηφάνια και Προκατάληψη» σε ένα εναλλακτικό κόσμο, και όλοι πρέπει να αντιδράσουν φυσικά».

Στο «Entertainment Weekly» μίλησε επίσης και η ηθοποιός Λίλι Τζέιμς, που υποδύεται την Ελίζαμπεθ Μπένετ, τονίζοντας ότι θα δούμε πραγματική δράση από τις αδερφές Μπένετ.

«Είναι προτιμότερο από το πλέξιμο και το βελονάκι, να γυαλίζουν μουσκέτα», δηλώνει η ηθοποιός, και συμπληρώνει για τον ρόλο της: «Είναι η πιο ζόρικη φονιάς ζόμπι, ο κύριος Μπένετ θα ήταν τόσο περήφανος».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου του 2016, στην Αμερική και θα παίζουν οι ηθοποιοί Λίλι Τζέιμς, Έλι Μπάμπερ, Μάιλι Μπράντυ, Μπέλα Χίθκοουτ, Σούκι Γουοτερχάουζ, Λένα Χίντεϊ, Τσαρλς Ντανς, Σαμ Ράιλι, Ματ Σμιθ, Ντάγκλας Μπουθ και Τζακ Χιούστον.

entertainment.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024