Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά»: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere

«Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά»: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere

Η επόμενη γενιά του θρυλικού «Τρελού Θηριοτροφείου» που γνωρίσαμε στα ’80s, είναι έτοιμη για να αφήσει ξανά το στίγμα της στη μεγάλη οθόνη. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά» στα Village Cinemas @ The Mall Athens στο Μαρούσι (αίθουσα 4), τη Δευτέρα 31/8 […]

Η επόμενη γενιά του θρυλικού «Τρελού Θηριοτροφείου» που γνωρίσαμε στα ’80s, είναι έτοιμη για να αφήσει ξανά το στίγμα της στη μεγάλη οθόνη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά» στα Village Cinemas @ The Mall Athens στο Μαρούσι (αίθουσα 4), τη Δευτέρα 31/8 στις 20.30. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Γνωρίσαμε τους Γκρίσγουολντ πριν από τρεις δεκαετίες περίπου, μέσα από την κλασική πια κωμωδία National Lampoon’s Vacation κι ακόμα θυμόμαστε τα ευτράπελα και τις καταστροφές που προκάλεσαν διασχίζοντας τη χώρα. Το ταξίδι προς το Walley World, τον αγαπημένο προορισμό της Αμερικής, ήταν μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για τον Κλαρκ Γκρίσγουολντ, τη γυναίκα του Έλεν, και τα δύο τους παιδιά, τον Ράστι και την Όντρι, που έμεινε αξέχαστη στο κοινό σπάζοντας τα ταμεία. Μετά από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, στο Βέγκας αλλά κι εκείνα τα αξέχαστα Χριστούγεννα, οι Γκρίσγουολντ επιστρέφουν δυναμικά.

Μπορεί να μεγάλωσαν, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Ο Εντ Χελμς (ταινίες «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, και θέλοντας να φέρει πιο κοντά όλη την οικογένεια, ο ενήλικας πλέον Ράστι Γκρίζγουολντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World.

Οι Γκρίσγουολντ επιβιβάζονται στο καινούργιο τους όχημα -που κλέβει την παράσταση- Τάρταν Πράνσερ, ένα μίνι-βαν βγαλμένο από τη φαντασία, γεμάτο κουδουνάκια, σφυρίχτρες και αλλοπρόσαλλα κουμπάκια, το οποίο ο Ράστι κατάφερε με πολλά παζάρια να νοικιάσει και το ταξίδι ξεκινά.

Οι σεναριογράφοι του «Βρέχει Κεφτέδες» και των «Αφεντικών για Σκότωμα», Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο, υπογράφοντας παράλληλα και το σενάριο.

Στην ταινία θα δούμε επίσης την Λέσλι Μαν («The Other Woman») ως την αδελφή του Ράστι, Όντρεϊ, τον Κρις «Thor» Χέμσγουορθ, στο ρόλο του Στόουν Κράνταλ, τον εκνευριστικά επιτυχημένο γαμπρό του Ράστι και τους Σκάιλερ Γκιζόντο και Στιλ Στέμπινς, στους ρόλους των γιων του Ράστι, Τζέιμς και Κέβιν.

Ο Τσέβι Τσέις και η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο επιστρέφουν ως ο Κλαρκ και η Έλεν Γκρίζγουολντ, πρωταγωνιστές των κλασσικών πλέον κωμωδιών της σειράς «Τρελό Θηριοτροφείο».

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου από την Tanweer

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024