Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«H Επιστροφή»: Το βιβλίο που ενέπνευσε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία

«H Επιστροφή»: Το βιβλίο που ενέπνευσε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία

Το βιβλίο Η Επιστροφή του Μάικλ Πανκ, ενέπνευσε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Αλεχάντρο Ινιαρίτου, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε ένα ρόλο που οι κριτικοί θεωρούν ότι θα του χαρίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του. Η ταινία κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου. H […]

Το βιβλίο Η Επιστροφή του Μάικλ Πανκ, ενέπνευσε την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Αλεχάντρο Ινιαρίτου, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε ένα ρόλο που οι κριτικοί θεωρούν ότι θα του χαρίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του. Η ταινία κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου. H ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιανουαρίου.

Η συγκλονιστική ιστορία του Χιου Γκλας είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη θέληση και τα όριά της, καθώς και στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας άντρας για να εκδικηθεί.

Το 1823, στην αχαρτογράφητη φύση της Αμερική, οι παγιδευτές της Γουνεμπορικής Εταιρείας Βραχώδη Όρη ζουν μια σκληρή ζωή, γεμάτη κινδύνους.

Ο Χιου Γκλας, ένας από τους πιο αξιόλογους άντρες της εταιρείας, έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες των βουνών και θεωρείται εξαιρετικός παγιδευτής. Σε μια αποστολή όμως έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια αρκούδα που τον κατακρεουργεί. Ο θάνατός του θεωρείται βέβαιος. Δύο συνοδοιπόροι του μένουν μαζί του ώστε να φροντίσουν για την ταφή του. Τελικά εκείνοι αποφασίζουν να τον ληστέψουν και να τον εγκαταλείψουν, όμως ο Γκλας κρατιέται στη ζωή χάρη σε μία και μόνο επιθυμία: την εκδίκηση.

Με απαράμιλλη τόλμη και αποφασιστικότητα, σέρνεται για εκατοντάδες χιλιόμετρα, έρχεται αντιμέτωπος με Ινδιάνους και κυνηγούς, ενώ παλεύει με την πείνα και τον πόνο από τις τρομακτικές πληγές του.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Key Books.

Ο Μάικλ Πανκ υπηρετεί ως Εμπορικός Αντιπρόσωπος και Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη μόνιμη αντιπροσωπεία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, στη Γενεύη της Ελβετίας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου και στο Κονγκρέσο. Επίσης, έχει εργαστεί ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, έχει γράψει ένα μυθιστόρημα, δύο non-fiction βιβλία και δύο σενάρια. Το βιβλίο του Η Επιστροφή ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία.

entertainment.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024