Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε το βιβλίο «Ο γιος» του Jo Nesbo

Κερδίστε το βιβλίο «Ο γιος» του Jo Nesbo

Μια -μόνο- εβδομάδα έμεινε για να συναντήσουν οι φίλοι και αναγνώστες του τον Jo Nesbo από κοντά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (στις 18/9) και το in.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το διεθνές best seller, Ο γιος, του διάσημου και πολυδιαβασμένου Νορβηγού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας. Το βιβλίο έχει […]

Μια -μόνο- εβδομάδα έμεινε για να συναντήσουν οι φίλοι και αναγνώστες του τον Jo Nesbo από κοντά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (στις 18/9) και το in.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το διεθνές best seller, Ο γιος, του διάσημου και πολυδιαβασμένου Νορβηγού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας.

Το βιβλίο έχει πουλήσει 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και στη χώρα μας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση Κρυστάλλης Γλυνιαδάκη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «O γιος». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Σύνοψη
Του έλεγαν ψέματα μια ζωή…
O ηρωινομανής Σόνι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή. Χάρη στο απόκοσμο χάρισμά του να παρηγορεί, δέχεται με μακαριότητα τις εξομολογήσεις των συγκρατούμενών του, οι οποίοι νιώθουν λυτρωμένοι μετά απ’ αυτές. Κανένας δεν μοιάζει να νοιάζεται πώς ο Σόνι βρίσκει με τόση ευκολία τη δόση του μες στη φυλακή ούτε για ποια εγκλήματα εκτίει ποινή.

Τώρα έρχεται για να κρίνει νεκρούς και ζωντανούς…
Ο εθισμός του ξεκίνησε από τότε που ο αστυνομικός πατέρας του προτίμησε να αυτοκτονήσει όταν κατηγορήθηκε για διαφθορά. Τώρα το παιδί αυτό είναι στο επίκεντρο ενός ολόκληρου κυκλώματος συγκάλυψης εγκλημάτων στο οποίο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και απελπισμένοι ιερείς.

Με οποιοδήποτε κόστος…
Μια συγκεκριμένη όμως εξομολόγηση που θα ακούσει ο Σόνι θα ανατρέψει τα πάντα, γιατί θα του αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα του.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου

Ένα ανελέητο κυνηγητό, γεμάτο ένταση και βία, ανάμεσα σε έναν νεαρό κατάδικο και έναν διαταραγμένο ντετέκτιβ, μια διαδρομή στη σκοτεινή και βρόμικη πλευρά του Όσλο.
Sunday Mirror

Ενώ οι Κυνηγοί κεφαλών, το πρώτο βιβλίο του Nesbo εκτός της σειράς με τον Χάρι Χόλε, ήταν μια καθαρά γραμμική ιστορία καταδίωξης, ο Γιος είναι ένα βιβλίο πολύ πιο σύνθετο και πολύπλοκο. Οι χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέρεια… πράγμα που κάνει τον αναγνώστη να ταυτιστεί περισσότερο και να συμμετέχει στην αγωνία των ηρώων καθώς τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους.
Evening Standard

Αν δεν ξέρετε τον Jo Nesbo, ήρθε η ώρα να τον μάθετε με αυτό το βιβλίο.
Usa Today

Ο συγγραφέας
Ο Jo Nesbο γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στο Όσλο. Σπούδασε οικονομικά και εργάστηκε ως χρηματιστής και δημοσιογράφος. Το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο The Bat (Η νυχτερίδα), το οποίο ήταν και το πρώτο της σειράς με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε. Διάσημος σήμερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να ξεπερνούν τα 25.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως σε πωλήσεις και να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες. Έχει τιμηθεί με τα πιο έγκυρα βραβεία, όπως τα Riverton Prize (1997), Glass Key (1998), Bookseller’s Prize (2000 και 2007), καθώς και με τις υψηλότερες διακρίσεις στη χώρα του. Το μυθιστόρημά του Νέμεσις ήταν υποψήφιο για το βραβείο Edgar Allan Poe (2010). Ζει μόνιμα στο Όσλο. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί επίσης η σειρά παιδικών βιβλίων του ίδιου με ήρωα τον Δόκτορα Πορδαλό.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο: Ιπποκράτους 118, Αθήνα (καθημερινά 10.00-17.00, Σάββατο 09.30-14.30).
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 18/9/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024