Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Κερδίστε το νέο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Γκρέυ»

«50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Κερδίστε το νέο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Γκρέυ»

Έτοιμη να βρει τη θέση της στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και στα χέρια χιλιάδων αναγνωστών, είναι η ελληνική έκδοση του νέου βιβλίου της σειράς Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, της E.L. James. Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει ήδη σε Αγγλία και Αμερική με τον τίτλο GREY: Fifty Shades of Grey As Told by Christian από τις 18 […]

Έτοιμη να βρει τη θέση της στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και στα χέρια χιλιάδων αναγνωστών, είναι η ελληνική έκδοση του νέου βιβλίου της σειράς Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, της E.L. James.

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει ήδη σε Αγγλία και Αμερική με τον τίτλο GREY: Fifty Shades of Grey As Told by Christian από τις 18 Ιουνίου (η ημερομηνία των γενεθλίων του Κρίστιαν στο βιβλίο) και αφηγείται την ιστορία των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι ειπωμένη από την πλευρά του Κρίστιαν Γκρέυ.

Με τα λόγια λοιπόν του ίδιου του Κρίστιαν και μέσα από τις σκέψεις, τους στοχασμούς και τα όνειρά του, η E.L. James προσφέρει μια νέα διάσταση της πιο δυνατής ερωτικής ιστορίας του 21ου αιώνα.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Γκρέυ, Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το 4ο βιβλίο της σειράς
Ο Κρίστιαν Γκρέυ θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι τον αφορά: ο κόσμος του είναι τακτοποιημένος, πειθαρχημένος και απόλυτα κενός – μέχρι την ημέρα που η Αναστάζια Στιλ «προσγειώνεται» στο γραφείο του, μια μπερδεμένη μάζα από καλλίγραμμα μέλη και ανάκατα καστανά μαλλιά. Προσπαθεί να την ξεχάσει, αντί γι’ αυτό όμως παρασύρεται από μια καταιγίδα συναισθημάτων που δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε και να τους αντισταθεί. Σε αντίθεση με όλες τις γυναίκες που είχε μέχρι τότε ο Κρίστιαν, η ντροπαλή, ανεπιτήδευτη Άνα μοιάζει να βλέπει κατευθείαν μέσα του –πέρα από την επιχειρηματική μεγαλοφυΐα και τον ακριβό τρόπο ζωής–, την κρύα, πληγωμένη του καρδιά…

Θα εξαλείψει η παρουσία της Άνα τον τρόμο της παιδικής του ηλικίας που στοιχειώνει κάθε βράδυ τον Κρίστιαν; Ή μήπως οι σκοτεινές σεξουαλικές του ορέξεις, η καταπιεστική του παρόρμηση για έλεγχο και η αυτοπεριφρόνηση που γεμίζει την ψυχή του θα καταστρέψουν τελικά την εύθραυστη ελπίδα που αυτή τού προσφέρει;

Η συγγραφέας
Η E.L. James έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης. Από παιδί ονειρευόταν να γράφει ιστορίες που οι αναγνώστες θα ερωτεύονταν. Με τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας που έμελλε εν μιά νυκτί να γίνει παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, το όνειρό της πραγματοποιήθηκε.

Το δεύτερο και το τρίτο βιβλίο της τριλογίας κυκλοφόρησαν στα ελληνικά τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012 αντίστοιχα από τις Εκδόσεις Πατάκη. Η τριλογία των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως κι έχει μεταφραστεί σε 52 γλώσσες.

Το 2012 η E.L. James ήταν ανάμεσα στους «Δέκα Πιο Γοητευτικούς Ανθρώπους της Χρονιάς», κατά την Μπάρμπαρα Γουόλτερς, στους «Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον Κόσμο», σύμφωνα με το Time, και «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το Publishers Weekly. Η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου, στην οποία η James συνεργάστηκε ως παραγωγός, έσπασε το box office σε όλο τον κόσμο για τη Universal Pictures.

Η E.L. James ζει στο δυτικό Λονδίνο με τον άντρα της, τον μυθιστοριογράφο και σεναριογράφο Niall Leonard, και τους δύο γιους τους. Συνεχίζει να γράφει μυθιστορήματα ενώ εργάζεται ως παραγωγός για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά των άλλων δύο βιβλίων. Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε στην Αγγλία το τέταρτο βιβλίο της, με τίτλο Γκρέυ, Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν, το οποίο κατέρριψε τα ρεκόρ πωλήσεων και των προηγούμενων βιβλίων της.

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Πατάκη στις 10 Σεπτεμβρίου (στα γενέθλια της Άνα στο βιβλίο).

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη: Ακαδημίας 65, Αθήνα, τηλέφωνο 210.38.11.850, e-mail bookstore@patakis.gr
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 15/9/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024