Ανδρέας Παπανδρέου: Πουλήθηκαν τα γυαλιά του
Αντί ενός μεγάλου χρηματικού ποσού πουλήθηκαν τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου.
Θραύση έκαναν τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό Στην δημοπρασία εκτίθενται επίσης αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.
Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσαν, τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, δοθηκαν σε δημοπρασία αντί 25.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για τη ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Τι ανέφερε ο Νίκος Παπανδρέου
Μάλιστα μέχρι τις 5 το απόγευμα η τιμή ήταν στις 17.000 ευρώ, όμως τις τελευταίες δύο ώρες της δημοπρασίας, οι δύο υποψήφιοι νέοι κάτοχοί τους, «κονταροχτυπήθηκαν» εκτοξεύοντας την τιμή τους στις 25.000 ευρώ. Νέος τους κάτοχος, έγινε ένας νεαρός εφοπλιστής, που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχει αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα αντικείμενα που σχετίζονται με αυτόν.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της δημοπρασίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, σχολίασε: «Πέρασε το στόχο! Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα!». Σχολιάζοντας την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες, σημείωσε: «Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα. Απίστευτο: Είναι η στρατηγική των αγοραστών, απίστευτο είναι αυτό».
Ερωτώμενος αν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το νέο κάτοχο των γυαλιών, ο Νίκος Παπανδρέου, τόνισε: «Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο προφανώς». Τέλος, σχολιάζοντας την τιμή και το τι αυτή δείχνει, ανέφερε: «Δείχνει ότι έχει γίνει λίγο cult το θέμα «Ανδρέα». Φτάνουμε στο επίπεδο του μύθου που εμένα δεν μου αρέσουν οι μύθοι αλλά η κοινωνία χρειάζεται μύθους».
Δείτε το βίντεο
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442