Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ «φούντωσε» τις φήμες περί εγκυμοσύνης της κόρης της

Πως η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ «φούντωσε» τις φήμες περί εγκυμοσύνης της κόρης της

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά.

Ο «καπνός» υπάρχει, αφού ήδη από την περασμένη Τρίτη και την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με το αμάνικο γαλάζιο ριχτό φόρεμα στην εκδήλωση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, οι χρήστες το Διαδικτύου επιμένουν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα αναφέρονται σε πιθανή εγκυμοσύνη της συζύγου του Πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο ένα νέο περιστατικό ήρθε να εντείνει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Μέγκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Express η μητέρα της παρακολουθεί μαθήματα μπέιμπι σίτινγκ.

Το τελευταία διάστημα η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στην κόρη της, παρακολουθεί μαθήματα φροντίδας νεογνών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικανικό αλλά και στον βρετανικό Τύπο.

Η 62χρονη δασκάλα της γιόγκα, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ δεμένη με την κόρη της και σύμφωνα με πηγές κοντά στη δούκισσα του Σάσεξ, η Ντόρια λατρεύει το Λονδίνο και πρόκειται να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ για να μετακομίσει στο παλάτι, δίπλα στην κόρη της.

Είναι γνωστό ότι η Μέγκαν Μαρκλ «οπωσδήποτε θέλει να αποκτήσει παιδιά και ανυπομονεί να γίνει μητέρα», όπως είχε αποκαλύψει φίλη της Μέγκαν και πρώην μάνατζέρ της.

Η μητέρα της Μέγκαν ήδη από τον Μάιο εγκατέλειψε την δουλειά της ως δασκάλα γιόγκα σε κλινική του Λος Άντζελες και τώρα, παίρνει μαθήματα φροντίδας νεογνών από δύο έμπειρα άτομα σε αυτόν τον τομέα, ώστε να είναι έτοιμη να βοηθήσει την κόρη της, όταν εκείνη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Η Μέγκαν θέλει να αποφύγει να προσλάβει προσωπικό όταν έλθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η σκέψη να μετακομίσει η μητέρα της μαζί τους και να έχει τον ρόλο της μπέιμπι σίτερ θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Ακόμα περισσότερο επειδή αυτό είναι κάτι που η Ντόρια πάντα ήθελε. Επίσης, αυτή είναι εδική στην προγεννητική γιόγκα», δήλωσε στη Daily Star πηγή που γνωρίζει την πεθερά του πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, η ίδια πηγή τόνισε πως οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Μέγκαν δεν ισχύουν και ανέφερε πως η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένοι στις δημόσιες υποχρεώσεις τους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024