Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη Πόουπ και Τζόουνς [Εικόνες]

Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη Πόουπ και Τζόουνς [Εικόνες]

Οι δύο Αμερικανοί το βράδυ της Κυριακής έφτασαν στη συμπρωτεύουσα για να ξεκινήσουν προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Τους Μαλίκ Πόουπ και Τζαμάλ Τζόουνς υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τους δύο Αμερικανούς να ταξιδεύουν στη συμπρωτεύουσα για να ξεκινήσουν προετοιμασία με τον Δικέφαλο. Ο Πόουπ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο και επισήμανε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου να έρθω στον  ΠΑΟΚ αλλά και λίγο νευρικός για το νέο ξεκίνημα. Ανυπομονώ να παίξω με την ομάδα και να ξεκινήσω δουλειά. Μιλήσαμε με τον κόουτς την ήμερα της υπογραφής των συμβολαίων και ήμασταν ενθουσιασμένοι. Είναι εξαιρετική προοπτική το να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου…».

Από την πλευρά του ο Τζαμάλ Τζόουνς χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως ένα κλαμπ με πλούσια και μεγάλη παράδοση. «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ  να αρχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ με πλούσια και μεγάλη παράδοση. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι  θα ανταποκριθώ στο επίπεδο αυτό. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ, το επόμενο  βήμα. Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος παίκτης αλλά και συμπαίκτης  και αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα social media:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024