Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιασε 13αρι ο Πανιώνιος με συμπαίκτη του Ρεκόμπα

Επιασε 13αρι ο Πανιώνιος με συμπαίκτη του Ρεκόμπα

Η σχέση του νεοαποκτηθέντα Σεμπάστιαν Πίρις με τους προηγούμενους Ουρουγουανούς των Κυανέρυθρων

Οι Ουρουγουανοί ξανάρχονται! Ενας άλλοτε συμπαίκτης του Αλβάρο Ρεκόμπα και του Φαμπιάν Εστογιανόφ αποτελεί τη 13η καλοκαιρινή μεταγραφή του Πανιωνίου.

Ο Σεμπάστιαν Πίρις ανακοινώθηκε την Πέμπτη 16 Αυγούστου από τους Κυανέρυθρους με την προοπτική να αποτελέσει μία ακόμη λύση στη θέση του αμυντικού μέσου.

Πριν από τον 28χρονο Ουρουγουανό είχαν θητεύσει στη Νέα Σμύρνη οι σαφώς πιο αναγνωρίσιμοι συμπατριώτες του Αλβάρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιανόφ (2008-10), ενώ βραχύβια ήταν η παρουσία του Κλαούντιο Ριβέρο (παρέμεινε στην ομάδα το πρώτο μισό της περιόδου 2013-14).

Ο Πίρις παρεμπιπτόντως ήταν συμπαίκτης με τον Ρεκόμπα το 2010-11 στη Ντανούμπιο και με τον Εστογιανόφ από το 2012 μέχρι το τέλος του 2014 στην Πενιαρόλ. Μαζί με τον τελευταίο μάλιστα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2012-13. Πέρα από την Ουρουγουάη έχει θητεύσει σε Αργεντινή (Τίγκρε), Σαουδική Αραβία (Αλ Σαμπάμπ) και Εκουαδόρ όπου αναδείχτηκε μάλιστα πρωταθλητής με την Εμελεκ το 2017 αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια (στα 7 ως βασικός).

Στη συνέχεια πάντως επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και είχε 20 συμμετοχές (19 στο αρχικό σχήμα) στο πρωτάθλημα Ουρουγουάης.

Η ανακοίνωση για Πίρις

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή Sebastian Piriz.

Ο Sebastian Piriz γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1990 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ντανούμπιο (Ουρουγουάη) όπου εκεί υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), Τιγκρε (Αργεντινή), Αλ-Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία), Έμελεκ (Εκουαδόρ) και Λίβερπουλ (Ουρουγουάη)».

Οι προηγούμενες κινήσεις

Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει ακόμη τους Φίλιπ Μανόιλοβιτς, Ζερεμί Μαλέρμπ (τερματοφύλακες), Μαξίμ Ντε Ταντεό, Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες (στόπερ), Βασίλη Ρέντζα (δεξί μπακ), Αμίρη Κούρντι (δεξί μπακ), Μίλαν Κότσιτς (αριστερό μπακ), Σωτήρη Τσιλούλη (κεντρικός μέσος και μεσοεπιθετικός), Ρόλαντ Άλμπεργκ (μεσοεπιθετικός), Αμπντουλαγέ Κεϊτά (αμυντικό χαφ), Ουμάρ Καμαρά (winger) και Ζιανί Σεράφ (μεσοεπιθετικός).

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024