Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα τα τετρακίνητα Volvo, δια χειρός Polestar

Με περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα τα τετρακίνητα Volvo, δια χειρός Polestar

H Polestar ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα αναβάθμισης για τις τετρακίνητες εκδόσεις των Volvo σειρών 90, 60 καθώς και το XC40 η οποία υπόσχεται να τα κάνει πιο διασκεδαστικά.

H Polestar έχει χαράξει εδώ και αρκετό καιρό το νέο της προφίλ ως μιας ανεξάρτητης φίρμας «εναλλακτικών» επιδόσεων υπό την αιγίδα της Volvo χωρίς ωστόσο βέβαια να έχει απεμπολήσει τον χαρακτήρα βελτιωτικού οίκου για τα μοντέλα της σουηδικής φίρμας όπως άλλωστε αποδεικνύει και το πρόσφατο παράδειγμα του νέου S60 «Engineered by Polestar».

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο συνεργατικής… βελτίωσης μεταξύ Volvo και Polestar, η τελευταία ανακοίνωσε ότι εκτός από τις αναβαθμίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει, τα τετρακίνητα μοντέλα της Volvo που βασίζονται στις πλατφόρμες SPA και CMA, δηλαδή οι σειρές 90, 60 και το S40, θα μπορούν να επωφεληθούν από μια αναβάθμιση λογισμικού η οποία θα αυξάνει την κατανομή ροπής στον πίσω άξονα, αποκτώντας μια πιο διασκεδαστική οδική συμπεριφορά.

Προκειμένου να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη δυνατότητα, η οποία δεν είναι «μόνιμη» οι οδηγοί των αναβαθμισμένων από την Polestar, μοντέλων Volvo αρκεί να επιλέξουν το πρόγραμμα οδήγησης Dynamic ή να απενεργοποιήσουν το σύστημα ESC.

Εξαίρεση από τη δυνατότητα αναβάθμισης δια χειρός Polestar, εκτός φυσικά από όσες εκδόσεις είναι δικίνητες θα αποτελέσουν επίσης οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων όπου χάρη στην παρουσία του ηλεκτρικού μοτέρ η κατανομή ροπής είναι ήδη πλεονάζουσα στον πίσω άξονα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024