Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή της Μπάρνσλεϊ σε φίλαθλο της που πάσχει από κατάθλιψη [Εικόνα]

Επιστολή της Μπάρνσλεϊ σε φίλαθλο της που πάσχει από κατάθλιψη [Εικόνα]

Συγκινητικό μήνυμα στήριξης των «κόκκινων»

Το σπουδαίο παράδειγμα της Γουότφορντ ακολουθεί και η Μπάρνσελεϊ. Η αγγλική ομάδα που πλέον αγωνίζεται στην League 1 (τρίτη κατηγορία) αφιέρωσε χρόνο για να επικοινωνήσει με έναν φίλαθλο της ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη.

Μέσω πρόσφατων αναρτήσεων του στον λογαριασμό του στο Τwitter, ο Κρις εξέφρασε τις προσωπικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Αν και σε κανένα από τα tweet του δεν ανέφερε τη Μπάρνσλεϊ, ο σύλλογος της κεντρικής Αγγλίας θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του στέλνοντας του την ακόλουθη συγκινητική επιστολή:

«Αγαπημένε Κρις

Συγνώμη που σου στέλνουμε αυτό το γράμμα δίχως προειδοποίηση, αλλά αισθανθήκαμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σου. Μάθαμε από τα social media ότι αυτή την περίοδο της ζωής του βιώνεις κάτι πολύ άσχημο. Δεν είμαστε βέβαιοι τι ακριβώς το έχει προκαλέσει, αλλά ευχόμαστε όλα να περάσουν το συντομότερο δυνατόν.

Έχεις υπάρξει ένας οπαδός μας για πολλά χρόνια και πάντοτε μας βοήθησες και μας υποστήριξες. Έτσι κι εμείς θέλουμε τώρα να ξέρεις ότι είμαστε εδώ για να στο ανταποδώσουμε. Είσαι ευπρόσδεκτος να περάσεις από εμάς οποτεδήποτε θελήσεις. Οι πόρτες μας θα είναι πάντοτε ανοικτές για σένα και θέλουμε να ξέρεις ότι έχουμε και μία καινούργια μηχανή του καφέ.

Συνέχισε να υποστηρίζεις τους Κόκκινους, Κρις κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο για σένα».

Την επιστολή έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γκοτιέ Γκανά, ο οποίος αστειεύτηκε και για την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας, προσκαλώντας τον Κρις «για ένα ρόφημα από την καινούρια μηχανή καφέ της ομάδας».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024