Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Διαχρονική η σχέση της ΝΔ με την οικοδόμηση αυθαιρέτων

ΣΥΡΙΖΑ : Διαχρονική η σχέση της ΝΔ με την οικοδόμηση αυθαιρέτων

«Η ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κόμμα της αυθαιρεσίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του

«Η σημερινή αποκάλυψη εφημερίδας σχετικά με τροπολογία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με την οποία «πάγωναν» τα πρόστιμα και οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων κτισμάτων, επιβεβαιώνει πως η ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κόμμα της αυθαιρεσίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Η επίμαχη τροπολογία, η οποία είχε κατατεθεί λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, υπογραφόταν από τους βουλευτές της περιφέρειας υπολοίπου Αττικής της ΝΔ, Γιώργο Βλάχο και Θανάση Μπούρα, αλλά και από τον γνωστό και μη εξαιρετέο για τις… κλωτσιές του ανεξάρτητο, τότε, βουλευτή της ίδιας περιφέρειας Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος είναι πλέον βουλευτής του κόμματος του Κ. Μητσοτάκη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «με την τροπολογία αυτή, οι τρεις βουλευτές ζητούσαν να ανασταλεί ‘η βεβαίωση, εκτέλεση και είσπραξη προστίμων και εκδοθεισών διοικητικών πράξεων βάσει του νόμου 998/1979 για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων μέχρι την κύρωση των δασικών χαρτών’».

«Ο κ. Οικονόμου, άλλωστε, είναι ο ίδιος που, δύο χρόνια πριν, είχε καταθέσει στη Βουλή ερώτηση με την οποία ζητούσε την εξαίρεση της περιοχής του Ματιού από τους δασικούς χάρτες» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:

«Τα παραπάνω αναδεικνύουν πως το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη έχει διαχρονική σχέση τόσο με την οικοδόμηση πελατειακών δικτύων όσο και με την οικοδόμηση αυθαιρέτων. Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις υποκριτικές αιτιάσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, σύμφωνα με τις οποίες ο Κ. Μητσοτάκης ζητούσε κατεδαφίσεις από το 2007».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024