Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροσβεστική: Καταγγελίες για παραποίηση στοιχείων

Πυροσβεστική: Καταγγελίες για παραποίηση στοιχείων

Ο αντιστράτηγος, υπαρχηγός Πυροσβεστικής εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης καταγγέλλει προσπάθεια παραποίησης στοιχείων σε σχέση με τα «καυτά» στοιχεία από τη μοιραία ημέρα

Αναταραχή στους κόλπους της Πυροσβεστικής επικρατεί τις τελευταίες ώρες καθώς καλείται να διαβιβάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όλα τα στοιχεία για τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ», από τα στοιχεία που θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη ενδεχομένως θα προσωποιήσουν ευθύνες – αν αυτές υπάρχουν – για πλημμελή διαχείριση και εκτίμηση κινδύνου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η εφημερίδα, θα διερευνηθεί ποια ήταν υπεύθυνοι για να σημάνουν συναγερμό, αμέσως μόλις η πυρκαγιά ξέφυγε από την Νταού Πεντέλης με κατεύθυνση προς τις κατοικημένες περιοχές. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει αναβρασμός έως ότου παραδοθούν στη Δικαιοσύνη τα υπηρεσιακά έγγραφα που δείχνουν ποιος αξιωματικής πήρε την κάθε απόφαση.

Ο αντιστράτηγος, υπαρχηγός Πυροσβεστικής εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης καταγγέλλει προσπάθεια παραποίησης στοιχείων σε σχέση με τα «καυτά» στοιχεία από τη μοιραία ημέρα. «Έχω πληροφορίες για επιχείρηση παραποίησης στοιχείων, όπως για παράδειγμα οι ώρες ειδοποίησης και άφιξης στο συμβάν ή η μη αναγραφή αρμόδιων υπηρεσιακών οργάνων, παραδείγματος χάρη του διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, όπως και για τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024