Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές μέχρι τον Μάιο «βλέπει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές μέχρι τον Μάιο «βλέπει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ από το Λασίθι, όπου βρίσκεται, τόνισε ότι την επομένη των εκλογών θα γίνει επανεκκίνηση της χώρας

Μήνυμα συμπαράταξης εν όψει πρόωρων εκλογών έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και χρονικά οριοθέτησε τις κάλπες τον Μάιο.

«Εκλογές θα έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το αργότερο μέχρι τον Μάιο. Η χώρα παραμένει κολλημένη σε ένα τέλμα μιζέριας. Αξίζουμε κάτι καλύτερο από την σημερινή κυβέρνηση» επισήμανε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμήνυσε, δε, προς όλες τις κατευθύνσεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συγκέντρωση δυνάμεων γύρω από τη ΝΔ, η οποία θα αξιοποιηθεί την επομένη των εκλογών για μια ριζική αλλαγή στη χώρα.

Όπως είπε: «Στην ΝΔ ενώνονται σήμερα διάφορα ρεύματα, την επόμενη μέρα των εκλογών θα κάνουμε επανεκκίνηση της χώρας».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργότερα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να δώσει παραπάνω στη χώρα. Όσο πιο σύντομα γίνουν εκλογές, τόσο καλύτερα. Όποτε και αν πάει σε εκλογές ο κ. Τσίπρας, θα τις χάσει. Η χώρα χρειάζεται μια δυναμική επανεκκίνηση, μια πρόταση ανάπτυξης που θα θέτει επενδύσεις και δουλειές στο επίκεντρο. Η ΝΔ διαθέτει αυτή την πρόταση».

Παρουσιάζοντας το διακύβευμα των εκλογών, δε, επισήμανε: «Στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο αντιλήψεις. Αυτή που δίνει έμφαση σε ένα μεγάλο σπάταλο κράτος και η άλλη που δεν δίνει έμφαση σε επιδόματα και θέτει ως προτεραιότητα τη μείωση της φορολογίας. Οι πολίτες θα μας δώσουν την ευκαιρία. Η ΝΔ είναι έτοιμη αν γίνουν και αύριο εκλογές».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024