Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Ρόμα για Άλισον

Λίβερπουλ : Συμφώνησε με τη Ρόμα για Άλισον

Η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της πάνω από τα 70 εκατ. ευρώ για τον Άλισον κι όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Ρόμα για την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις εδώ κι αρκετές μέρες για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και παρά το γεγονός πως στην αρχή υπήρχε διαφορά ανάμεσα τους, τελικά αυτή κάμφθηκε και ο παίκτης είναι έτοιμος να φορέσει τα κόκκινα. Η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της για τον Άλισον στα 75 εκατ. ευρώ, οι τζιαλορόσι συμφώνησαν και πλέον η αγγλική ομάδα θα διαπραγματευτεί με τον Βραζιλιάνο με σκοπό να τα βρει μαζί του και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Λόρις Κάριους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα των ρεντς από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και ο λόγος που ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να κινηθεί για γκολκίπερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η μεταγραφή του Άλισον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία για τερματοφύλακα μετά του Τζανλουίτζι Μπουφόν από την Πάρμα στη Γιουβέντους το 2001 (53 εκατ. ευρώ) και του Έντερσον Μοράες πέρσι από τη Μπενφίκα στη Μάντσεστερ Σίτι (40 εκατ. ευρώ).

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024