Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις στο προσφυγικό

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις στο προσφυγικό

«Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να αποδέχεται το «τετελεσμένο» της αναβολής ή ματαίωσης των αποφάσεων για το Κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου και την αναθεώρηση του Κανονισμού Δουβλίνο» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ

Τα αποτελέσματα της προπαρασκευαστικής Συνόδου των ηγετών της ΕΕ για το προσφυγικό και τους «διαξιφισμούς» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα (μη) αποτελέσματα της προπαρασκευαστικής Συνόδου των ηγετών της ΕΕ για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες πρέπει να προβληματίσουν κάθε δημοκρατικό πολίτη στην Ένωση και τη χώρα μας. Τον τόνο στην επικείμενη Σύνοδος Κορυφής θα δώσουν οι συντηρητικοί και εθνολαϊκιστές της Ευρώπης».

Παράλληλα, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει πως «ο χρόνος που χάνεται αποβαίνει σε βάρος των ευρωπαϊκών αξιών και των ίδιων των προσφύγων. Αποβαίνει σε βάρος κάθε βιώσιμης διαχείρισης των προσφυγικών ροών».

«Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να αποδέχεται το «τετελεσμένο» της αναβολής ή ματαίωσης των αποφάσεων για το Κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου και την αναθεώρηση του Κανονισμού Δουβλίνο» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση «χωρίς διαπραγματευτική ισχύ παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις».

Τέλος, κάνει λόγο για εκτός θέματος μικροκομματικές «κοκορομαχίες»  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι οποίες «αδικούν την σοβαρότητα της κατάστασης». «Για ακόμη μια φορά δείχνουν τόσο λίγοι» καταλήγει.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024