Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κουφοντίνας

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κουφοντίνας

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας βγήκε πριν από λίγα λεπτά από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε εξαιτίας της απεργίας πείνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουφοντίνας οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού και αύριο αναμένεται να κάνει χρήση της 48ωρης άδειας που έχει πάρει. Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος σε […]

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας βγήκε πριν από λίγα λεπτά από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε εξαιτίας της απεργίας πείνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουφοντίνας οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού και αύριο αναμένεται να κάνει χρήση της 48ωρης άδειας που έχει πάρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν είχε ξεκινήσει προ ημερών απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγησης της τρίτης άδειας που είχε αιτηθεί.

Τελικά, το αρμόδιο Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, ενέκρινε στις 14 Ιουνίου ομόφωνα 48ωρη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του μία φορά την ημέρα και μεταξύ των ωρών 10π.μ. με 14μ.μ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024