Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SsangYong Korando 2020: Generation next

SsangYong Korando 2020: Generation next

Το κορεατικό SUV προετοιμάζει την νέα γενιά του η οποία αναμένεται να συμπεριλάβει στις τάξεις της και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

H τρέχουσα, τρίτη γενιά του Korando πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και ανανεώθηκε το 2016 κάτι που συνεπάγεται ότι με δεδομένη τη δημοτικότητα και την παρεπόμενη υπερπροσφορά προϊόντων στη συγκεκριμένη κατηγορία ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει είναι κάτι παραπάνω από πληθωρικός. Όπως ωστόσο δείχνουν οι πρώτες κατασκοπικές λήψεις της νέας γενιάς του μοντέλου οι Κορεάτες έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαδοχής, σχεδιάζοντας τη ριζική αναβάθμισή του.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, αν και αυτή καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ, σύμφωνα με πληροφορίες η νέα γενιά του Korando θα υιοθετήσει ένα πολύ διαφορετικό, κομψότερο και πιο αεροδυναμικό σχεδιαστικό μοτίβο αντλώντας επιρροές από το πρωτότυπο e-SIV το οποίο εμφανίστηκε τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Επίσης, όπως άφησε να εννοηθεί το συγκεκριμένο πρωτότυπο, η νέα γενιά του Korando θα συμπεριλάβει στις τάξεις της και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία αν ακολουθήσει τα πρότυπα του παραπάνω πρωτοτύπου αναμένεται να προσφέρει ισχύ 200 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία από 320 έως 450 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει έναν νέας γενιάς turbo κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1,5 λίτρου με ήπια υβριδική τεχνολογία καθώς και ένα diesel μοτέρ 1.6 λίτρων δίνοντας έμφαση στην αποδοτικότητα.

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα άφιξής του, το Korando αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2019 με την ηλεκτρική έκδοση να ακολουθεί εντός του 2020.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024