Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βουλή στα χρώματα του Gay Pride

Η Βουλή στα χρώματα του Gay Pride

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και τούτο. Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, η Βουλή των Ελλήνων θα φωτιστεί για πρώτη φορά το Σάββατο στα χρώματα του Gay Pride. Αυτό το αποφάσισε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο φωτισμός του Κοινοβουλίου θα γίνει με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, με το σήμα του ελληνικού Gay Pride. […]

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και τούτο. Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, η Βουλή των Ελλήνων θα φωτιστεί για πρώτη φορά το Σάββατο στα χρώματα του Gay Pride. Αυτό το αποφάσισε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο φωτισμός του Κοινοβουλίου θα γίνει με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, με το σήμα του ελληνικού Gay Pride. Και ξέρετε τι είδους σήμα είναι αυτό; Η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εφετινού Athens Pride που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου με το σλόγκαν «Παρούσα».

Ηδη έχουν αρχίσει οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών. Υπάρχουν βεβαίως και αντιδράσεις βουλευτών εναντίον των βουλευτών που αντιδρούν, την ώρα που έγινε γνωστό ότι εκτός από τη Βουλή των Ελλήνων χορηγοί στο εφετινό Gay Pride είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, η Ρένα Δούρου (με την Περιφέρεια Αττικής), ο Γιώργος Καμίνης (με τον Δήμο Αθηναίων), οι πρεσβείες Αυστραλίας, Ολλανδίας και Καναδά, η ΕΡΤ και τα Ιδρύματα Ωνάση και Μποδοσάκη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024