Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να κάνω σεξ με τον κολλητό μου χωρίς να τον χάσω;

Πώς να κάνω σεξ με τον κολλητό μου χωρίς να τον χάσω;

Και την άλλη μέρα να είμαστε μια χαρά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα;

Είστε κολλητοί αρκετά χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε κάνει διακοπές παρέα, έχετε κλάψει ο ένας στον ώμο του άλλου και ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια ποιοι πρώην σας φέρθηκαν άσχημα και με ποιους κάνατε το καλύτερο σεξ. Είστε κάτι παραπάνω από φίλοι πια και έχετε αποκτήσει ένα σχεδόν αδερφικό δέσιμο. Μέχρι που κάτι ξύπνησε μέσα σου και τον βλέπεις με άλλο μάτι. Όχι και τόσο αδερφικά, γιατί θα ήταν πολύ άρρωστο. Και η μόνη σκέψη που γυρίζει στο μυαλό σου είναι αν παίζεις με τη φλόγα κι αν είναι σοφή απόφαση να ζήσεις μία νύχτα πάθους με τον κολλητό σου θέτοντας σε κίνδυνο την πολύτιμη σχέση σας.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Πόσο φίλοι είστε; Ναι εντάξει, έχετε μοιραστεί τα πάντα, αλλά είσαι σίγουρη ότι δεν καρδιοχτύπησε ποτέ για σένα; Ότι δεν σε έχει φαντασιωθεί ενώ κάνει ντους ή όταν είναι έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος; Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας αλλά μήπως η περίπτωσή σας το επιβεβαιώνει; Αν υπήρξε ποτέ έστω και ένα ψήγμα ερωτισμού, είναι λογικό να πήρε τόσο χρόνο και τώρα να νιώθεις ότι είσαι πιο κοντά σε αυτήν την απόφαση. Ή μπορεί να ένιωσες κάτι στην αρχή της γνωριμίας και να το ‘έπνιξες’ επειδή είχε κοπέλα ή επειδή γίνατε γρήγορα φίλοι. Κακά τα ψέματα. Αλλιώς είναι μία σχέση στα 20, αλλιώς στα 30 και αλλιώς στην ωριμότητα. Αν ξεκινήσατε στα 20 με εξεταστικές, φλερτ και ξενύχτια και έχετε φτάσει να συζητάτε για τους λογαριασμούς, την κούραση της δουλειάς και τα ήσυχα μπαράκια του κέντρου, μπορεί όντως να τον βλέπεις κάπως διαφορετικά.

Μήπως απλά έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Μην το κοροϊδεύεις. Πρέπει να σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Λίγο η απουσία του σεξ στη ζωή σου, λίγο οι δροσερές καλοκαιρινές νύχτες, λίγο που παντρεύονται όλοι στον περίγυρό σου, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να πάρει λάθος αποφάσεις. Αν είναι αυτό και μόνο, ξανασκέψου το και μην τα ρίχνεις όλα στα σκουπίδια για έναν οργασμό. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ρίξτα όλα στα σκουπίδια.

Έχει ήδη γίνει και απλά μετάνιωσες; Βγήκατε μαζί ένα βράδυ ως συνήθως, ήπιατε 2, 4, 10 ποτά και καταλήξατε στο κρεβάτι να γράφετε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σας. Και το πρωί που ξύπνησες και όλα γύριζαν, αντιλήφθηκες ότι πρέπει να μειώσεις το αλκοόλ διότι δεν είναι καλός σύμβουλος. Και εκείνος έδειχνε εξίσου αμήχανος με εσένα; Ή μήπως όχι; Μήπως κατά βάθος το ήθελε κι εκείνος και περάσατε φανταστικά και δεν υπάρχει λόγος να το υπεραναλύεις; Οι εποχές αλλάζουν και δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα μία βραδιά πάθους που δεν σήμαινε πολλά. Ελπίζω φυσικά να χρησιμοποιήσατε προφυλάξεις και να μην ήσαστε τόσο μεθυσμένοι. Και η βλακεία έχει τα όριά της!

Μετά από μία νύχτα σεξ με τον κολλητό σου, η σχέση μπορεί να χαλάσει αν εσείς το επιτρέψετε. Αν έχετε τόσο ισχυρή σχέση, αν κανένας από τους δύο δεν είναι κρυφά ερωτευμένος και αν είστε χαλαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα και να υποφέρεις γι αυτό. Η ζωή προχωρά κανονικά και βλέποντας και κάνοντας. Μην αναλύεις κάτι που προέκυψε ή θα προκύψει και μην βάζεις τόσο πολύ τη λογική σου γιατί δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία στα θέματα της καρδιάς… και της λίμπιντο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024