Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει νυφικό Ralph & Russo

Η Μέγκαν Μαρκλ θα φορέσει νυφικό Ralph & Russo

Οι συμβουλές της Κέητ

Παρακολουθούσα το διάσημο μοντέλο, Γουΐνι Χάρλοου, να δημιουργεί πανικό στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Η εμφάνιση της Γουΐνι η οποία τα καλοκαίρια κάνει διακοπές στη Μύκονο, με μακριά τουαλέτα από εκτυφλωτικό πράσινο, σατέν ύφασμα των Ralph & Russo ήταν εξαιρετική. Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο, το οποίο έχει «κλέψει» κάτι από τη δόξα και αυτών ακόμα των Dolce & Gabbana, αποφάσισε να επιλέξει τη δεσποινίδα Χάρλοου, την «διαφορετική» ωραιοτάτη Χάρλοου για να φορέσει το θεαματικό  αυτό ρούχο. Λίγο πριν είχαν περάσει από το Red Carpet η Τζέην Φόντα με δημιουργία Valentino, το super model Νατάσα Πόλυ (και αυτή έκανε τον Αύγουστο διακοπές στη Μύκονο στο “Santa Marina”), με λιλά διάφανο φόρεμα Versace, η αριστοκρατική Κέητ Μπλάνσετ τράβηξε και πάλι τα flash (μετά την εμφάνιση με το φόρεμα by Mary Katrantzou) με Givenchy.

Οι πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη έχουν «ανεβάσει» με τις στυλιστικές επιλογές τους, τους Ralph & Russo στην κορυφή. Πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο couture house το οποίο δημιουργεί bespoke απογευματινά και κοκταίηλ outfits και πολυτελή βραδινά φορέματα. Το brand υπογράφει επίσης μερικά από τα ωραιότερα νυφικά του πλανήτη. Η Μέγκαν Μάρκλ, η οποία παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρρυ, το Σάββατο, επέλεξε όπως πρώτα, μέσα από αυτή την στήλη σας είχα πληροφορήσει, τους Ralph & Russo.

Οι συμβουλές της Κέητ

Η Κέητ Μίντλετον είχε «συμβουλεύσει» την Μέγκαν να εμπιστευτεί την Σάρα Μπάρτον του οίκου Alexander Mc Queen για το νυφικό της. Ακριβώς όπως είχε κάνει η ίδια, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλλιαμ μερικά χρόνια πριν. Οι εντυπώσεις που άφησε το νυφικό της Καίητ ήταν εκπληκτικές.

Η Αμερικανικής καταγωγής Μαρκλ προτίμησε τελικά τους Ταμάρα Ράλφ και Μίχαελ Ρούσσο, οι οποίοι ίδρυσαν τον οίκο στο Λονδίνο το 2007. Η Μαρκλ επισκεπτόταν το ατελιέ του σχεδιαστικού διδύμου στο Λονδίνο, με άκρα μυστικότητα. Η πρώην ηθοποιός θα φορέσει λοιπόν ένα νυφικό by Ralph & Russo, αξίας 113.000 ευρώ. Οι διάσημοι σχεδιαστές δημιούργησαν μάλιστα δύο νυφικά. Το πρώτο, χειροποίητο και βαριά διακοσμημένο θα το φορέσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και το δεύτερο στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, με «οικοδεσπότη» τον ευτυχή πατέρα πρίγκιπα Κάρολο, στο Frogmore House.

Η Μέγκαν είχε φορέσει βραδινό φόρεμα των Ralph & Russo στην φωτογράφιση για τους αρραβώνες της με τον Χάρρυ. Τα ρούχα τους πολυτελή, ιδιαίτερα, τα είχα προσέξει για πρώτη φορά μέσα στην exclusive boutique τους στο “Harrods”.

Η Σερένα Γουΐλλιαμς με Alexander Mc Queen…

Η Κέητ Μίντλετον είχε επιλέξει Alexander Mc Queen, ακριβώς όπως και η διάσημη fashion blogger Τζιοβάννα Μπατάλια. Η Μπατάλια παντρεύτηκε στη Νότιο Ιταλία με ένα στράπλες νυφικό που κατέληγε σε «ομπρέλα». Το συνόδευε με …πραγματική ρομαντική ομπρέλα με δαντέλες και λουλούδια στα μαλλιά.

Νυφικό Alexander Mc Queen επέλεξε και η top τενίστρια Σερένα Γουΐλλιαμς, όταν παντρεύτηκε τον CEO του Reffit Αλέξις Οχάνιαν. Το συνόδεψε με λευκά αθλητικά παπούτσια, γεμάτα πολύτιμους λίθους. Θεωρώ ότι η Σάρα Μπάρτον έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από τους Ralph & Russo, είναι όμως το ίδιο ιδιοφυής σε αυτό που κάνει. Γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω, δεν θα μπορούσα παρά να αναφερθώ στο νυφικό που είχε σχεδιάσει ο Valentino για τη χήρα του αδικοχαμένου προέδρου των ΗΠΑ Τζάκι Μπουβιέ-Κέννεντι.

Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση στον Σκορπιό με ένα «προχωρημένο» για την εποχή, μίνι νυφικό. Το συγκεκριμένο φόρεμα έγραψε ιστορία. Πολλά χρόνια μετά, η εγγονή του Άρη Ωνάση, Αθηνά, παντρεύτηκε τον Ντόντα Ντε Μιράντα Νέτο με νυφικό Valentino. Μέχρι τώρα οι περισσότερες big stars, μοντέλα, κόρες billionaires επιλέγουν νυφικά από τους οίκους Valentino, Dior, Givenchy. Τα τελευταία χρόνια οι Alexander Mc Queen, Ralph & Russo, Elie Saab και Zuhair Murad έχουν την τιμητική τους…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024