Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί Καμίλα, εμείς Περιστέρα

Αυτοί Καμίλα, εμείς Περιστέρα

Την ώρα που το πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Μάκης Μπαλαούρας έψαχνε εναγωνίως στους διαδρόμους της Βουλής να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του πει με χιούμορ: «Βάζεις την Περιστέρα να κάνει παρέα με διάφορες… ρυτιδιασμένες για να φαίνεται αυτή η πιο ωραία». Σύμφωνα με το […]

Την ώρα που το πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Μάκης Μπαλαούρας έψαχνε εναγωνίως στους διαδρόμους της Βουλής να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του πει με χιούμορ: «Βάζεις την Περιστέρα να κάνει παρέα με διάφορες… ρυτιδιασμένες για να φαίνεται αυτή η πιο ωραία».

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», το έλεγε και το ξανάλεγε δημοσίως και όσοι τον άκουγαν δεν πίστευαν στα αφτιά τους. Και όταν τον ρώτησαν με ποιες άλλες την έβαλε ο Τσίπρας να κάνει παρέα, ο κ. Μπαλαούρας είχε έτοιμη την απάντησή του: «Αυτή του Μακρόν, πώς τη λένε, μωρέ, την Μπριζίτ».

Τώρα δεν ξέρω, εάν τα μάθει όλα αυτά η Περιστέρα, πώς θα αντιδράσει. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η κυρία Μπαζιάνα και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα (φωτογραφία) βρέθηκαν μαζί στο Μουσείο Μπενάκη και ξεναγήθηκαν από δύο επιμελήτριες του Μουσείου. Η κυρία Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να δείξει τη συλλογή του Μουσείου στην Καμίλα, η οποία έδειξε ενθουσιασμένη λέγοντας ότι θα ήθελε και ο Κάρολος να τη δει.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024