Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο θρίλερ για τον Παναθηναϊκό

Τριήμερο θρίλερ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και αν πέσει από αυτό, οι συνέπειες θα είναι δραματικές

Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσουν για ακόμα μια φορά να δουν αν η διοίκηση τούτη τη φορά θα φανεί συνεπής στις υποσχέσεις της. Τις δύο προηγούμενες, Παρασκευή και Δευτέρα, έταξε πως θα τους πληρώσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές να μην κάνουν αυτό που η διοίκηση επί καθημερινής βάσης αναγκάζει τον σύλλογο να βιώνει: να μην τον… ξεφτιλίσουν άλλο. Προπονήθηκαν τη Δευτέρα, περιμένοντας την Τετάρτη. Αν δεν δουν ούτε σήμερα χρήματα, θα μιλάμε για ακόμα μια μέρα ντροπής, από τις πολλές που έχει ζήσει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες.

Το τριήμερο Τετάρτη – Παρασκευή αποκαλείται – όχι άδικα – ως το πιο κρίσιμο τριήμερο στην ιστορία του συλλόγου. Δίχως ίχνος υπερβολής. Σήμερα είναι οι παίκτες. Αύριο είναι ο Βέμερ και το ΔΣ της Λίγκας. Την Παρασκευή φημολογείται πως θα έρθει στη χώρα μας ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Τα μέτωπα είναι πολλά και άκρως επικίνδυνα. Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί και αν πέσει απ’ αυτό η κατρακύλα δεν θα έχει προηγούμενο.

Το επόμενο στάδιο λέει «υποβιβασμός». Ούτε προσφυγές, ούτε δικαστήρια, ούτε αποχές, ούτε υποσχέσεις. Η λέξη υποβιβασμός ακούγεται πιο έντονα από ποτέ. Μια ισορροπία τρόμου που κανείς δεν ξέρει πως θα ξεφύγει η ομάδα απ’ αυτή. Αν δεν πληρωθεί ο Βέμερ, ο Παναθηναϊκός πέφτει. Αν πληρωθεί ο Βέμερ, αλλά δεν αλλάξει ο κανονισμός αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός πέφτει. Λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι, εμφανίζονται περισσότερα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει άλλα περιθώρια. Ούτε για κολπάκια που θα τον κάνουν να κερδίζει χρόνο σε υποθέσεις σαν του Βέμερ, ούτε για ψάξιμο ψήφων εντός Λίγκας, ούτε για επιπλέον απαιτήσεις προς τον άνθρωπο με τον οποίο διαπραγματεύεται την πώληση του συλλόγου. Ο Παϊρότζ θα έρθει την Παρασκευή και αν ο Αλαφούζος αναλάβει ότι του αναλογεί, πρέπει να πάρει την ομάδα το… Σάββατο. Χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Οφείλει, όμως, πριν απ’ αυτό να έχει φροντίσει ώστε η ομάδα να έχει σωθεί. Δεν ξέρω πως και με ποιον τρόπο. Λίγο απασχολεί αυτό. Ας βγάλει από τους φουσκωμένους λογαριασμούς του 5, 10, 15 εκατομμύρια, για να γλιτώσει την ομάδα από την καταστροφή. Οι μίζερες συμπεριφορές τύπου «έχω δώσει 40 εκατομμύρια από την τσέπη μου και αν δεν ήμουν εγώ θα είχε καταστραφεί ο Παναθηναϊκός» είναι δικαιολογίες. Κανείς δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Αλαφούζου να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που αποφάσισε να το κάνει, γνώριζε πως θα πρέπει να «ματώσει» οικονομικά, όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι.

Αφού το έκανε για να κάνει τις χάρες σε τύπους όπως ο Στραματσόνι και να τους τάζει παιχταράδες εκατομμυρίων, ας το κάνει και τώρα, που παίζεται ολόκληρη η ιστορία του συλλόγου.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024