Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το coffee table από το Μιλάνο που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι μας

Το coffee table από το Μιλάνο που όλοι θα θέλαμε στο σπίτι μας

Με αφορμή το Milan Design Week και την εκδήλωση Salone del Mobile, οι διακοσμητικές μας ανησυχίες έχουν ενταθεί και τα κομμάτια της έκθεσης μας εμπνέουν για ανανέωση.

Τα εκθέματα είναι πολλά στο Milan Design Week και διαρκώς μας εμπνέουν και εντείνουν τη διάθεση μας για ανανέωση. Ο εσωτερικός άλλωστε χώρος του σπιτιού μας πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ζεστά, αλλά ταυτόχρονα να έχει μοδάτες πινελιές λες και έχουν βγει από περιοδικά διακόσμησης και σχεδίου.

Ένα τέτοιο κομψό κομμάτι που μας κάνει να το φανταζόμαστε ήδη στο χώρο του σπιτιού μας, σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Quinzii Terna, που έχει έδρα το Μιλάνο. Μια συλλογή από τέσσερα τραπεζάκια, έναν πάγκο και ένα φωτιστικό δαπέδου είναι η απόλυτη μινιμαλιστική και σικάτη πρόταση που ταιριάζει σε κάθε χώρο που επιζητά το στυλ.

Από ολόκληρη τη συλλογή, τα τραπεζάκια είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Οι χοντρές μαρμάρινες πέτρες σε συνδυασμό με τις μεταλλικές βάσεις των επίπλων και η εντύπωση πως έσπασαν στα δυο κατά τη μεταφορά τους, δίνουν τη ψευδαίσθηση ενός πάζλ.

Μπορείς να τα μετακινήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και να καλύψεις παραπάνω από μια γωνιές του σπιτιού, καθώς επίσης και να συνδυάσεις τα δυο κομμάτια μαζί δημιουργώντας ένα γρίφο και μια άποψη σχετικά με τη διακόσμηση του χώρου σου.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, όλοι αναζητούν πρακτικές λύσεις για το σπίτι και η πολυχρηστικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που αναδεικνύει την αξία ενός επίπλου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024