Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μινιμαλιστική και παιχνιδιάρικη διακόσμηση για γάτες

Μινιμαλιστική και παιχνιδιάρικη διακόσμηση για γάτες

Οι άνθρωποι που λατρεύουν τη διακόσμηση, αλλά και τη γάτα τους βρίσκουν λύση στα έπιπλα της εταιρίας Meyou Paris.

Η μανία μιας γάτας να εξερευνήσει κάθε σπιθαμή του σπιτιού, πολλές φορές καταλήγει δραματική για το αφεντικό της, το οποίο αντικρίζει ξεσκισμένους καναπέδες, σπασμένα βάζα, κομματισμένα τραπεζομάντιλα και γρατζουνιές σε μαξιλάρια. Την καταστροφική αυτή τάση των τετράποδων κατοικίδιων προσπάθησε να αντιμετωπίσει η επιχείρηση Meyou Paris, δημιουργώντας έπιπλα χώρου που να διευκολύνουν τη ζωή τόσο της γάτας μέσα στο σπίτι, όσο και του ιδιοκτήτη της.

Πριν τρία χρόνια η εταιρία ξεκίνησε σχεδιάζοντας μοντέρνα κρεβάτια για τις ιδιότροπες αλλά ταυτόχρονα γλυκύτατες γάτες. Τώρα συμπληρώνει δυο καινούρια κομμάτια στη συλλογή των επίπλων που χαρακτηρίζονται για το μινιμαλιστικό και παιχνιδιάρικο στυλ τους. 

Σε τρία διαφορετικά επίπεδα στηρίζονται οι επιφάνειες του πρώτου επίπλου, το οποίο έχει μια λεπτή μεταλλική μαύρη βάση που ταιριάζει σε κάθε χώρο οποιουδήποτε σπιτιού. Το παιχνίδι της γάτας ξεκινά με την αδιάκοπη ανάβαση και κατάβαση στα διάφορα ύψη, μιας και της επιτρέπουν να σκαρφαλώνει από το ένα επίπεδο στο άλλο, ακόμη και να ξεκουράζεται σε αυτά.

Ένας μικρός κάκτος μπορεί να γίνει εύκολα το αγαπημένο έπιπλο των γατόφιλων, επειδή θα τους γλιτώσει από το να αντικαθιστούν τα κατεστραμμένα αντικείμενα του σπιτιού με καινούρια, γεγονός που ξεκινά ένα φαύλο κύκλο. Ο κάκτος αυτός δεν είναι ένα απλό διακοσμητικό χώρου. Αντιθέτως, είναι τόσο δελεαστικός ώστε να ικανοποιήσει τη μανία μιας γάτας και τη λατρεία της για το γρατζούνισμα. Είτε το γρατζούνισμα είναι μέρος του παιχνιδιού της, είτε είναι μια προσπάθεια περιποίησης και ακονίσματος των νυχιών της, το σχήμα του κάκτου είναι αρκετό για να κεντρίσει την περίφημη και ακατανίκητη περιέργεια της γάτας. Ένα σύγχρονο και ιδιαίτερο σχέδιο είναι αρκετό για να κρατήσει τη τετράποδη φίλη σας απασχολημένη για ώρες. Σε περίπτωση όμως, που η γάτα καταφέρει να ξεσκίσει ακόμη και αυτό το παιχνίδι, η αντικατάσταση του είναι πανεύκολη αφού υπάρχουν ανταλλακτικά.

Πρόκειται για μια διακοσμητική παρέμβαση των σχεδιαστών, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν μια ισορροπία στις φυσικές ανάγκες και το περιβάλλον των ζώων, αλλά και τη διάθεση των ιδιοκτητών για έναν προσεγμένο και μοντέρνο χώρο. Η συμβίωση λοιπόν ανθρώπου και κατοικίδιου εξισορροπείτε γρήγορα, εύκολα, απλά και μοντέρνα.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024