Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κορίτσι του Balenciaga, το Parisian chic, η συλλογή Kimale, οι «σειρήνες» του Αιγαίου…

Το κορίτσι του Balenciaga, το Parisian chic, η συλλογή Kimale, οι «σειρήνες» του Αιγαίου…

Οι γάτες κάνουν… περιπολίες στην Φολέγανδρο. Τόσες πολλές είχα να αντικρύσω από εκείνο το ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη και τα γραφικά προάστιά της

Οι γάτες κάνουν… περιπολίες στην Φολέγανδρο. Τόσες πολλές είχα να αντικρύσω από εκείνο το ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη και τα γραφικά προάστιά της (οι κάτοικοι της Πόλης λατρεύουν τις γατούλες.

Τόσο πολύ ώστε έχουν τοποθετήσει ειδικές κατασκευές με μαξιλάρια, κουβέρτες και προστατευτικά καλύμματα μπροστά από τα παράθυρά τους. Τα συμπαθή τετράποδα «ξαπλάρουν» και απολαμβάνουν τον ύπνο τους).

Η… Φολεγάνδρειος αυτή γάτα, σταμάτησε εντυπωσιασμένη μπροστά στην boutique “UTAMA”. Το κομψό αυτό κατάστημα άνοιξε στο μακρινό, μαγευτικό νησί μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Οι επισκέπτες του little island (το καλοκαίρι φθάνουν στις θάλασσές του, μερικά από τα πολυτελέστερα yachts του πλανήτη) μπορούν να «ανακαλύψουν» στην “UTAMA”, εκπληκτικές τσάντες από φίδι, καλάθια, τα πλέον trendy για βόλτες κάτω από τον ήλιο, «ψαγμένα» γυαλιά και άλλα αξεσουάρ και βέβαια την unique, εντυπωσιακή κολλεξιόν του fashion brand Kimale. Το Kimale που δημιούργησε η Γαλλίδα designer Ιρέν Μακφρεντός (δούλευε σε επιτελική θέση στον οίκο Balenciaga) έχουν κατακτήσει τον κόσμο με τα African fabrics. Πολλά από τα ρούχα (τα σχεδιάζει σε συνεργασία με την pattern-maker Αλίκη Ντεμή) είναι limited editions.

Ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν από την πόλη μέχρι τα bohemian seaside resorts. Αρκετά από τα outfits είναι εμπνευσμένα από την Γαλλίδα ντίβα Δαλιδά αλλά και τους μύθους των ελληνικών νησιών. Η νύμφη Καλυψώ αποτελεί επίσης πηγή έμπνευσης. Οι «σειρήνες» συναντούν κάπου το Parisian chic…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024