Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
In.gr Blakcstrawberry loves…

In.gr Blakcstrawberry loves…

Το στυλ, κοντά, πολύ κοντά στη …φύση! Ιδιαίτερο, εντυπωσιακό, ευφάνταστο concept για τα φορέματα της Άνοιξης…

Μαργαρίτα Σφέτσα

Το στυλ, κοντά, πολύ κοντά στη …φύση! Ιδιαίτερο, εντυπωσιακό, ευφάνταστο concept για τα φορέματα της Άνοιξης…

Το ιβουάρ μίνι ολοκέντητο φόρεμα που επέλεξε η super star Britney Spears για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Hollywood Beauty Awards. Ένα φόρεμα που έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης ελληνίδα designer είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά το συγκεκριμένο ρούχο στο Haute Couture fashion show της, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Παρίσι. Η Britney τιμήθηκε για το άρωμά της “Fantasy in Bloom”. Κοντά της, ο γνωστός hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος. Ο κ. Γιαννέτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με επιτυχία στο Λος Άντζελες, είναι στενός συνεργάτης της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Δείτε το βίντεο…


Την πρωτοβουλία του επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά σχετικά με το Columbia University και το project Athens Riviera. Ένα project που έχουν αναλάβει οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Ο κ. Πανάς ήταν ο εισηγητής της διάλεξης με θέμα «Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στο μεταπτυχιακό του Columbia University της Νέας Υόρκης, ενός από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο». Το Columbia University και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό της αρχιτεκτονικής GSAPP-Graduate School of Architecture, Planning and Preservation ασχολήθηκε με την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μελέτης της σχολής για την ανάπτυξη της ακτογραμμής, το Πανεπιστήμιο κάλεσε τον καθηγητή αρχιτεκτονικής Κωνσταντίνο Πανταζή ώστε να κατευθύνει και οργανώσει το συγκεκριμένο project. Οι φοιτητές κλήθηκαν να μελετήσουν και παρουσιάσουν εργασίες και σχέδια για την ανάπτυξη της ακτογραμμής από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο. Ο πολυπράγμων Χρύσανθος Πανάς (κάτοχος Bachelor’s degree in business administration) και η associate director του New Museum Vere Van Gool καλέστηκαν να μιλήσουν στους φοιτητές.

Το project αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι φοιτητές έχουν προσκληθεί να επισκεφθούν και μελετήσουν τις περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Εκεί, που χρόνια υπάρχει το επιτυχημένο “Island” των αδελφών Πανά που τα καλοκαίρια επισκέπτονται προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία…

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024