Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της βρετανικής ΕΕ ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ

Η ΕΕ, θυγατρική της Deutsche Telekom και της France Telecom στη Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέλαβε καθήκοντα μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο κ. Τσαμάζ αναλαμβάνει τη θέση αυτή πλέον των καθηκόντων του στον Όμιλο ΟΤΕ. Η ΕΕ δημιουργήθηκε από τη […]

Η ΕΕ, θυγατρική της Deutsche Telekom και της France Telecom στη Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέλαβε καθήκοντα μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο κ. Τσαμάζ αναλαμβάνει τη θέση αυτή πλέον των καθηκόντων του στον Όμιλο ΟΤΕ.

Η ΕΕ δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της γαλλικής Orange, μέλος του Ομίλου Orange (πρώην France Telekom), και της γερμανικής T-Mobile, μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom, που ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2010 με σκοπό τη δημιουργία της κορυφαίας εταιρείας τηλεπικοινωνιών στη Μεγάλη Βρετανία.

Το χαρτοφυλάκιο της EE περιλαμβάνει υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για ιδιώτες, επιχειρήσεις και την αγορά χονδρικής. Με περίπου 15.000 εργαζομένους και 600 καταστήματα λιανικής, η EE εξυπηρετεί περισσότερους από 27 εκατομμύρια πελάτες στη Μεγάλη Βρετανία. Τα έσοδα από υπηρεσίες της εταιρείας το 2012 πλησίασαν τα 6 δισ. στερλίνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024