Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ ήρθε σε συμβιβασμό με τον Ανέστη Αργυρίου

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμβιβασμό με τον Ανέστη Αργυρίου

Έναν μεγάλο «σκόπελο», στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης, πέρασε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανέστη Αργυρίου. Ο παίκτης, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, που επρόκειτο να εκδικαστεί εντός της ημέρας, πήγε τη Δευτέρα μαζί με τους εκπροσώπους του στα Σπάτα και, ύστερα από διαπραγματεύσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.

Έναν μεγάλο «σκόπελο», στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης, πέρασε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανέστη Αργυρίου.

Ο παίκτης, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, που επρόκειτο να εκδικαστεί εντός της ημέρας, πήγε τη Δευτέρα μαζί με τους εκπροσώπους του στα Σπάτα και, ύστερα από διαπραγματεύσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα λάβει άμεσα 130.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που του οφείλονται θα του καταβληθούν σε δόσεις.

Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αργυρίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024