Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα:Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Η ισπανική καινοτομία

Ημερίδα:Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Η ισπανική καινοτομία

Το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας διοργανώνει την Τετάρτη 25.04.2012 ημερίδα με θέμα: «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Η ισπανική καινοτομία» Στόχος είναι, όπως εξηγούν από το Ινστιτούτο, η ευαισθητοποίηση στη λήψη των αποφάσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ αναδεικνύονται οι τεχνολογικές και βιομηχανικές καινοτομίες που επιτρέπουν στην Ισπανία να βρίσκεται στην κορυφή παγκοσμίως στις ανανεώσιμες […]

Το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας διοργανώνει την Τετάρτη 25.04.2012 ημερίδα με θέμα: «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Η ισπανική καινοτομία» Στόχος είναι, όπως εξηγούν από το Ινστιτούτο, η ευαισθητοποίηση στη λήψη των αποφάσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ αναδεικνύονται οι τεχνολογικές και βιομηχανικές καινοτομίες που επιτρέπουν στην Ισπανία να βρίσκεται στην κορυφή παγκοσμίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επί πλέον, η ημερίδα αυτή μια πλατφόρμα επικοινωνίας για την ανάδειξη ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ ισπανικών και ελληνικών φορέων για την προώθηση στρατηγικών συνεργασιών.

Στην ημερίδα την επιστημονική ευθύνη έχει η Μύριαμ Ροντρίγκεθ-Ρουίθ και συμμετέχουν από ισπανικής πλευράς οι φορείς: Εθνικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (CENER), Ηλεκτρικό Δίκτυο της Ισπανίας Α.Ε. (REE), Ινστιτούτο για τη Διαφοροποίηση και την Εξοικονόμηση Ενέργειας (IDAE).

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι φορείς: Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ (ΑΔΜΗΕ) και Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Με την ευγενική χορηγία των εταιρειών ARCHIRODON, Rokas Renewables και Ομιλος Gamesa

Με την αμέριστη στήριξη του Ελλήνο-Ισπανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας, Μητροπόλεως 23, Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη.

in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024