Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ στις Κάννες - Το φόρεμα Chanel του 1996 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ στις Κάννες – Το φόρεμα Chanel του 1996 

Η «μαύρη γαζέλα» έβαλε την ίδια τουαλέτα που είχε φορέσει πριν από 28 χρόνια.

H Ναόμι Κάμπελ με την εμφάνισή της την Τετάρτη στις Κάννες, απέδειξε ότι ένα καλό ρούχο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η «μαύρη γαζέλα» περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου με ένα φόρεμα Chanel που είχε βάλει στην πασαρέλα το 1996.

Το styling που έκανε τώρα για το κινηματογραφικό φεστιβάλ ήταν διαφορετικό από εκείνο που φόρεσε πριν από 28 χρόνια. Τότε είχε τα μαλλιά της πιασμένα, ενώ τώρα η 53χρονη τα άφησε σγουρά και μακριά να πέφτουν πίσω στην πλάτη της.

Ακόμη, στις Κάννες ανέδειξε τη διαφάνεια του φορέματος από τη μέση και κάτω, φορώντας μόνο το εσώρουχό της, ενώ το 1996 είχε φορέσει κάποιο είδος κολάν.

Αυτός που βρίσκεται πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος, είναι ο στιλίστας Law Roach, ο οποίος πρόσφατα τράβηξε από τα απλησίαστα vintage αρχεία σχεδιαστών για τη διάσημη πελάτισσά του, Ζεντάγια, τόσο κατά τη διάρκεια των περιοδειών «Dune: Part Two» και «Challengers» όσο και για το Met Gala 2024, δημιουργίες Givenchy, Vivienne Westwood και Ralph Lauren.

Το μαύρο φόρεμα, που επέλεξε η Ναόμι Κάμπελ, ήταν από τη Fall 1996 συλλογή του Καρλ Λάγκερφελντ για τον γαλλικό οίκο. Το σχέδιο που είχε φορέσει τότε για να περπατήσει στην πασαρέλα είναι κεντημένο με μικροσκοπικές παγιέτες. Δύο τιράντες από πέρλες στολίζουν το πάνω μέρος του φορέματος ενώ οι διαφάνειες που εναλλάσσονται με τη ριγέ λεπτομέρεια στο κάτω μέρος δίνουν ένα ωραίο sexy εφέ.

Η Ναόμι Κάμπελ φόρεσε από μέσα ένα μαύρο εσώρουχο και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ένα ζευγάρι διαμαντένια κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα εξίσου εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Sports in

Το «καλό μήνα» του Ολυμπιακού με τον Τζολάκη και την κούπα του Conference League

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσα από τα social media του καλό μήνα με τον πρωταγωνιστή της ανάρτησης να είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024