Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εσύ πού θα ταξιδέψεις σήμερα το βράδυ;

Εσύ πού θα ταξιδέψεις σήμερα το βράδυ;

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να γνωρίσεις τον κόσμο είναι μέσα από τη μαγεία των ντοκιμαντέρ.

Αν είσαι λάτρης των ντοκιμαντέρ σημαίνει ότι είσαι λάτρης της γνώσης και των ταξιδιών. Επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν τον κόσμο, το πιο κοντινό σε αυτό είναι ένα ταξίδι του μυαλού, με όχημα τις εικόνες ενός σκηνοθέτη. Οι περισσότερες μάλιστα από αυτές απαιτούν τέτοιες προϋποθέσεις (εξοπλισμό, ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος κ.α.) που μάλλον είναι αδύνατες για τους ταξιδιώτες. Και αυτά για τα ντοκιμαντέρ φύσης. Στα μουσικά ντοκιμαντέρ σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις καλλιτέχνες που είτε δεν γνώριζες, είτε ακόμα και αν είναι οι αγαπημένοι σου, σίγουρα αγνοείς διάφορες πτυχές τους. Όποιο και αν είναι το ντοκιμαντέρ, ανεξάρτητα της κατηγορίας του, πάντα έχει να σου προσφέρει εικόνες και πληροφορίες που θα σε συναρπάσουν. Τέτοιες προτάσεις είναι και αυτές που ακολουθούν. Τέτοιες προτάσεις έχει να σου κάνει και το Vodafone TV και είναι ό,τι νέο έχει κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Thank you goodnightBon Jovi

Δέκα studio albums, 4 compilation albums, ένα live και ένα box set με πωλήσεις πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Οι Bon Jovi θεωρούνται δικαίως ως ένα από τα πιο πετυχημένα hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών. Και ποιος δεν έχει τραγουδήσει τα You Give Love a Bad Name και Livin’ on a Prayer, επιτυχίες του 1986-87, από το δώδεκα φορές πλατινένιο Slippery When Wet.

Βλέποντας το trailer πιάνει μία συγκίνηση, γιατί για πολλούς από εμάς είναι ταξίδι στον χρόνο, με ένα συγκρότημα που το άκουγαν όλοι, ανεξαρτήτως μουσικού γούστου. Αυτή τη μουσική βόλτα, με άγνωστα αποσπάσματα και συνεντεύξεις των αγαπημένων Τζον Μπον Τζόβι, Ρίτσι Σαμπόρα, Μπρους Σπρίνγκστιν και διάφορων άλλων που σχετίστηκαν με τη μπάντα, θα σας πάει ο Γκόθαμ Τσόπρα με το ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story».

Μία ιδανική πρόταση που έρχεται στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV. Κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου.

Η φύση στα πιο όμορφά της από τους ειδικούς του National Geogrpahic

Δεν ξέρω για σένα αλλά όταν πετυχαίνω ντοκιμαντέρ του National Geogrpahic απλά κολλάω. Οι παραγωγές του είναι state of the art, οι ρεαλιστικές λήψεις είναι στα όρια της καλλιτεχνικής οπτικής, σαν ξαφνικά να βλέπεις από την κλειδαρότρυπα όλη τη μαγεία της φύσης. Αυτός ο μήνας μας πάει βόλτα σε όλον τον πλανήτη με τις θεματικές του, ξεκινώντας από ένα από τα πιο μυστήρια και μαγικά πλάσματα του βυθού: το χταπόδι.

Μυστικά των Χταποδιών

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να το θεωρούμε ένα μοναχικό πλάσμα, τόσο διαφορετικό από εμάς αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και αυτό μας αποκαλύπτεται στη νέα παραγωγή του National Geogrpahic «Μυστικά των Χταποδιών». Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν ότι τα «εξωγήινα» αυτά θαλάσσια όντα έχουν τρεις καρδιές, μπλε αίμα και την ικανότητα να στριμώχνονται σε χώρους στο μέγεθος των βολβών των ματιών τους; Η μεγαλύτερη βέβαια ικανότητά τους, που την έχω δει ιδίοις όμμασι σε ελληνικούς προορισμούς και έχω μαγευτεί, είναι ότι αλλάζουν σχήμα και χρώμα προκειμένου να γίνονται αόρατα! Άλλο να σου το περιγράφω και άλλο να το δεις να συμβαίνει σε μερικά δευτερόλεπτα.

Τα μυστηριώδη αυτά θαλάσσια τυπάκια έχουν σίγουρα εμπνεύσει πολλούς συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας με τις ικανότητές τους και οι μέθοδοι επιβίωσής τους είναι άξιοι θαυμασμού. Αυτό το εξαιρετικά έξυπνο χταπόδι, μπορεί να μιμηθεί άλλα ζώα, να επικοινωνήσει με άλλα ζώα και να μεταμορφωθεί κάθε φορά που η κατάσταση το απαιτεί. Τα μυστικά του είναι πολλά και κάποια από αυτά τα έχουν οι ειδικοί ανακαλύψει και μας τα παρουσιάζουν σε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ με πρεμιέρα στις 22 Απριλίου, που γιορτάζεται η Ημέρα της Γης. Το «Μυστικά των Χταποδιών» είναι το επόμενο κεφάλαιο της πρωτοποριακής, βραβευμένης σειράς «Μυστικά των», στο πλαίσιο της οποίας έχουν κυκλοφορήσει το «Μυστικό των φαλαινών» και το «Μυστικό των ελεφάντων», πάντα με την υπογραφή του National Geographic. Να σημειωθεί ότι σε αυτό το τρίτο μέρος συναντάμε στην παραγωγή τον τρις οσκαρικό James Cameron και τον Paul Rudd στην αφήγηση.

Στη χώρα μας μπορούμε να το απολαύσουμε αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

Queens

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic έρχεται για να αναδείξει τη θηλυκή δύναμη, όπως αυτή εμφανίζεται καθημερινά σε όλο το ζωικό βασίλειο. Μέσα από 6 ταξίδια, θα ζήσουμε μια οικογένεια ελεφάντων και πως αυτή κάνει τα πάντα για να προστατεύσει ένα μωρό τους, τη μάχη μεταξύ δύο λιονταρίνων με μια αγέλη υαινών, τον αγώνα δύο εντόμων-βασιλισσών για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας τους, την προσπάθεια μίας νεαρής μπονόμπο να βρει τη θέση της στον κόσμο, μία αρκούδα που γίνεται μητέρα για πρώτη φορά, μια οικογένεια φαλαινών όρκα αλλά και μία λύκαινα της Αιθιοπίας που παλεύει για την οικογένειά της.

Ιστορίες από θηλυκούς ηγέτες που επιδεικνύουν ανθεκτικότητα, αποφασιστικότητα και επιμονή για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τη ζωή τους, στις πιο παρθένες και δύσκολες περιοχές του κόσμου. Η βραβευμένη με Όσκαρ Angela Bassett αφηγείται αυτή την ιστορία των «Βασιλισσών» αναδεικνύοντας τις μητριαρχίες παγκοσμίως.

Δες το σήμερα κιόλας αποκλειστικά στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

Μοναδικά ντοκιμαντέρ στο On demand περιεχόμενο, σε έναν προορισμό με 25+ δημοφιλή διεθνή κανάλια, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, πρόσφατες και αγαπημένες blockbuster ταινίες από την Warner Bros, αποκλειστικό περιεχόμενο από την ΗΒΟ, πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες του Disney+ και πλούσιο περιεχόμενο από την επιτυχημένη σκανδιναβική πλατφόρμα Viaplay. Αυτός ο προορισμός που προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας είναι ασφαλώς το Vodafone TV.

Μην το σκέφτεσαι. Μπορείς σήμερα να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.

Με κάθε νέα σύνδεση αποκτάς το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκεις εύκολα και απλά αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Από το νέο μενού μπορείς να μεταβείς στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο για να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Netflix κα. Επιπλέον, μπορείς να διαμορφώσεις το δικό σου προσωποποιημένο μενού μέσα από την κατηγορία “My Home” για να προσθέτεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αλλά και να βλέπεις γρήγορα τις ενοικιάσεις ή και τις εγγραφές σου.

Ο νέος TV3 αποκωδικοποιητής προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες: έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant και όλα αυτά συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024