Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το όνειρο και ο μεγάλος στόχος της νέας γενιάς του Ολυμπιακού

Το όνειρο και ο μεγάλος στόχος της νέας γενιάς του Ολυμπιακού

Τα όνειρα των παιδιών του Ολυμπιακού συνεχίζονται και η πρώτη ομάδα περιμένει τα επόμενα αστέρια της

Τα όνειρα του Ολυμπιακού συνεχίζονται, οι μεγάλες στιγμές για την ομάδα του λιμανιού δεν έχουν τελειωμό.

Μια μέρα μετά την τεράστια πρόκριση των πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League, η ομάδα Κ 19 των «ερυθρόλευκων» κατέκτησε την πρόκριση στον τελικό του Youth League και αυτή η μεγάλη ομάδα ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό.

Είναι ένα φανταστικό διήμερο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς πανηγύρισαν δύο μεγάλες προκρίσεις και είναι παράλληλα και μια μεγάλη δικαίωση για τα νεαρά παιδιά της ομάδας του λιμανιού.

Είναι παιδιά που ονειρεύονται, είναι παιδιά που κάνουν σχέδια για το μέλλον του και δίνουν το 100% για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε λοιπόν να προκριθεί στον τελικό του Youth League και δεν χωρά αμφιβολία πως ήταν μια πανάξια πρόκριση για τα νεαρά παιδιά των πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν σήμερα τη Ναντ, αλλά είχαν προηγηθεί ομάδες όπως η Μπάγερν, η Ίντερ και η Λανς αποδεικνύοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το μεγάλο όνειρο αυτών των παιδιών πραγματοποιήθηκε καθώς θα παίξουν στον μεγάλο τελικό του Youth League και είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά να ονειρεύονται.

Ένα λοιπόν μεγάλο όνειρο συνεχίζεται αλλά υπάρχει κι ένας μεγάλος στόχος. Κι αυτός δεν είναι απλά η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο μεγαλύτερος στόχος όλων είναι να μπορέσει η ακαδημία του Ολυμπιακού να στείλει παίκτες στην πρώτη ομάδα, να μπορέσουν δηλαδή παίκτες από αυτή τη «φουρνιά» αλλά και από αυτές που θ’ ακολουθήσουν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να συνεχιστεί η δουλειά και τα νέα παιδιά να μείνουν συγκεντρωμένα. Να χαρούν βεβαίως τις μεγάλες στιγμές τους και την τεράστια διάκριση που πέτυχαν για τον σύλλογο, αλλά να έχουν πάντα στο μυαλό τους τη λέξη «δουλειά».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα Κ19 που έφτασε να πετύχει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Youth League, έχει παίκτες που το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Κι αυτά τα παιδιά θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο για να μπορέσουν να πάρουν ευκαιρίες την επόμενη σεζόν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Μπορούν να το καταφέρουν γιατί ταλέντο υπάρχει, οι σωστές βάσεις έχουν μπει και το μόνο που χρειάζεται είναι η προσήλωση στον στόχο.

Και ο στόχος γι’ αυτά τα νέα παιδιά είναι ν’ αποτελέσουν τη νέα γενιά αστέρων της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Το πρότζεκτ δουλεύει με σωστό τρόπο και η συνέχεια φυσικά αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024