Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Εμένα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ» - Η απάντηση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη

«Εμένα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ» – Η απάντηση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη

Τη δική του... εμπειρία από τη βάφτισή του μοιράστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να σχολιάσει με χιούμορ όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάφτισή του και το περιστατικό που είπε ο Άγιος Τσαλίκης στους γονείς του, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι στη βάφτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι, λέγοντας ότι και στη δική του βάφτιση συνέβη κάτι αντίστοιχο.

Μιλώντας στο Kontra Channel, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αστειεύτηκε λέγοντας πως στη δική του βάφτιση είχε σχηματιστεί ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

«Δίνει δύναμη στη ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι τέτοιες αναφορές «απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος».

«Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη» είπε.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024