Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρήνος για τον αστυνομικό που πάλευε για έξτρα μεροκάματο - Πώς έγινε η τραγωδία στον Πειραιά

Θρήνος για τον αστυνομικό που πάλευε για έξτρα μεροκάματο – Πώς έγινε η τραγωδία στον Πειραιά

Ο 31χρονος αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στην κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά.

Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ο 31χρονος αστυνομικός, την προσπάθειά του να συμπληρώσει το εισόδημά του, καθώς βρήκε τραγικό θάνατο από την κατάρρευση του κτιρίου επί της οδού Νεωρίων στον Πειραιά.

Ο άτυχος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος από το Ελεύθερο Γρεβενών άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από τα μπάζα που τον καταπλάκωσαν, παρά την προσπάθειά του να πηδήξει από τη στέγη του σπιτιού στο φορτηγό για να σωθεί.

Ο 31χρονος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά όπως λένε άτομα που τον γνώριζαν ήθελε να έχει οικονομική αυτάρκεια και γι’ αυτό έκανε και δεύτερη δουλειά.

Όπως ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του αστυνομικού, στο παρελθόν εργαζόταν ως σερβιτόρος, διανομέας, όπου είχε και ένα ατύχημα, ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε οικοδομικές εργασίες.

Προσπάθησε να σωθεί

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο 31χρονος αστυνομικός.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης, προτού καταλάβουν καλά – καλά τι είχε συμβεί.

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ηταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολλή ώρα» ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτίριο».

Είχαν βγάλει άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε άμεσα και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο εργολάβος που είχε αναλάβει τις εργασίες στη συγκεκριμένη οικία «είχε βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα το δείξει η έρευνα» σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, στο οποίο προσήχθησαν για κατάθεση επτά άτομα: πέντε εργαζόμενοι, ο εργολάβος και ο οδηγός του φορτηγού.

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος»

«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024