Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν Μονάχου βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Ζιντάν (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Ζιντάν (pic)

Επικοινωνία με την πλευρά του Ζινεντίν Ζιντάν είχε η Μπάγερν, προκειμένου να μάθει εάν ο Γάλλος είναι πρόθυμος να επιστρέψει στους πάγκους.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ, αφού η απόφαση για την απόλυση του Γερμανού προπονητή είναι οριστική.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν ο μεγάλος στόχος ωστόσο ο Βάσκος αποφάσισε να συνεχίσει στην Μπα΄γερ Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα οι Βαυαροί να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η διοίκηση της Μπάγερν έχει καταλήξει ότι ο ιδανικός διάδοχος του Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Και μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, άνθρωποι των Βαυαρών επικοινώνησαν με τον Γάλλο ώστε να μάθουν εάν είναι διαθέσιμος και πρόθυμος να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει το τιμόνι του γερμανικού συλλόγου.

Η Marca αποκάλυψε την επικοινωνία των δύο πλευρών, δίχως όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες. Ο «Ζιζού» παραμένει ελεύθερος στην προπονητική αγορά, καθώς από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα. Απομένει να φανεί εάν η Μπάγερν θα καταφέρει να τον πείσει να επιστρέψει στους πάγκους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024