Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χάνα Γουάντινγκχεμ «σφάζει με το γάντι» φωτογράφο για σεξιστικό σχόλιο - «Δεν θα το έλεγες αυτό σε άντρα»

Η Χάνα Γουάντινγκχεμ «σφάζει με το γάντι» φωτογράφο για σεξιστικό σχόλιο – «Δεν θα το έλεγες αυτό σε άντρα»

Όπως καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης του X, η Γουάντινγκχεμ πόζαρε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί όταν σταμάτησε για να απευθυνθεί σε έναν φωτογράφο.

Η Χάνα Γουάντινγκχεμ έσφαξε με το γάντι έναν φωτογράφο για ένα σχόλιο που έκανε για εκείνη στο κόκκινο χαλί της απονομής των βραβείων Olivier το βράδυ της Κυριακής.

Όπως καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης του X @odeiotedlasso, η Γουάντινγκχεμ πόζαρε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί όταν σταμάτησε για να απευθυνθεί σε έναν φωτογράφο. Αν και δεν είναι σαφές τι είπε ο φωτογράφος, η Γουάντινγκχεμ απάντησε: «Θεέ μου, ποτέ δεν θα το έλεγες αυτό σε έναν άντρα, φίλε μου. Μην γίνεσαι μαλ@@@@, αλλιώς θα απομακρυνθώ. Μην λες, «Δείξε μου πόδι». Όχι».

Η  Γουάντινγκχεμ ήταν η οικοδέσποινα των θεατρικών βραβείων Olivier του Ηνωμένου Βασιλείου, και άνοιξε την εκδήλωση με μια παράσταση του «Anything Goes»

Στη συνέχεια, το πλήθος ζητωκραύγαζε όταν η Γουάντινγκχεμ αποχωρούσε φορώντας ένα λιλά φόρεμα. Η πρωταγωνίστρια του «Ted Lasso» είναι γνωστό ότι ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της, αφού πρόσφατα μοιράστηκε μια ιστορία σχετικά με το πότε αποφάσισε να μην δέχεται πλέον μικρούς κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους.

«Έτσι είπα στους τότε ατζέντηδες μου: «Δεν το κάνω πια… Αν πρόκειται για μία σκηνή, δεν το κάνω πια και δεν θα έπρεπε να με βάζετε να παίξω γιατί είναι προσβλητικό», δήλωσε η Γουάντινγκαμ στο podcast «Rule Breakers» της Μισέλ Βισέιτζ. «Είμαι πρωταγωνίστρια εδώ και 22 χρόνια. Δεν το κάνω πια. Θα προτιμούσα να είμαι σε έναν χώρο όπου με εκτιμούν».

Τα βραβεία

Η  Γουάντινγκχεμ ήταν η οικοδέσποινα των θεατρικών βραβείων Olivier του Ηνωμένου Βασιλείου, και άνοιξε την εκδήλωση με μια παράσταση του «Anything Goes».

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το «Sunset Boulevard», το οποίο απέσπασε επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε μιούζικαλ για τον Tom Francis και το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε μιούζικαλ για τη Nicole Scherzinger.

Τα άλλα βραβεία της παράστασης ήταν το βραβείο Sir Peter Hall για τον σκηνοθέτη Jamie Lloyd, την καλύτερη αναβίωση μιούζικαλ, το σχεδιασμό φωτισμού, την εξαιρετική μουσική επένδυση και τον σχεδιασμό ήχου.

Η Sarah Snook κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε θεατρικό έργο για τη μονόπρακτη διασκευή της «The Picture of Dorian Gray» και ο Mark Gatiss πήρε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για το «The Motive and the Cue». Το «Operation Mincemeat» βραβεύτηκε ως το καλύτερο νέο μιούζικαλ.

*Με πληροφορίες από Variety | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024