Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφορούν τη Δευτέρα (1/4) τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά (pic)

Κυκλοφορούν τη Δευτέρα (1/4) τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά (pic)

Η ΕΟΚ ξεκινάει τη διάθεση μέρους των εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ τον ερχόμενο Ιούλιο (2-7/7)

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 1η Απριλίου θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το 20% των εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το διάστημα 2 με 7 Ιουλίου 2024.

Οι τιμές των αρχικών εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα είναι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, καθώς θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει:

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι (2-7/7) το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά. Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει μέσω αυτού την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δουν από κοντά σημαντικές αναμετρήσεις και μεγάλους αστέρες και άλλων χωρών.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Τουρνουά και το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ! Το πρώτο μεγάλο ραντεβού, λοιπόν, έρχεται σε λίγες μέρες ηλεκτρονικά, ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μεταξύ των οποίων και τα Court Seats και τα VIP».

Στόχος της Εθνικής του Σπανούλη είναι φυσικά η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμπόδιά της είναι η Δομινικανή Δημοκρατία και η Αίγυπτος στην πρώτη φάση των ομίλων. Αν επιτευχθεί το πρώτο εγχείρημα, τότε η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Σλοβενία, Κροατία ή Νέα Ζηλανδία σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024