Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φως στα αίτια της πυρκαγιάς στην έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν - Τι αποκάλυψαν οι γονείς της 

Φως στα αίτια της πυρκαγιάς στην έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν – Τι αποκάλυψαν οι γονείς της 

94 πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από δύο ώρες.

Πυρκαγιά που ξέσπασε το Παρασκευή (15/3) κατέστρεψε ολοσχερώς την έπαυλη της Κάρα Ντέλεβιν στο Studio City του Λος Άντζελες, ενώ το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους.

Η 31χρονη Ντέλεβιν αγόρασε το σπίτι των 7 εκατ. δολαρίων πριν λίγα χρόνια από τον Jared Leto και μάλιστα την είχε παρουσιάσει το 2021 στην εκπομπή Architectural Digest, όπου την είχε περιγράψει ως την προσωπική της έπαυλη Playboy.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού. Γι’ αυτό αγαπάτε αυτό που έχετε», είχε δηλώσει καταρρακωμένη η Delevingne.

Στάχτες η έπαυλη των 7 εκατ. δολαρίων

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Αντζελες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 π.μ. στο πίσω μέρος της κατοικίας (έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων) και πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, κατακαίγοντας την έπαυλη.

Οι φλόγες έφτασαν μέχρι την σοφίτα του σπιτιού ενώ 94 πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από δύο ώρες.

Αν και η ίδια η Ντέλεβιν απουσίαζε, αλλά δύο άτομα, ένας πυροσβέστης και ένας ένοικος, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς.

Η Ντέλεβιν ευχαριστεί τους πυροσβέστες που έσωσαν τις γάτες της

Σε ανάρτησή της το μοντέλο, μοιράστηκε ένα βίντεο με πολλά πυροσβεστικά οχήματα έξω από το σπίτι της. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν», έγραψε σε μια άλλη ανάρτηση.

Οι πυροσβέστες είχαν πει αρχικά ότι οι δύο γάτες της Ντέλεβιν μπορεί να έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά, η ίδια αργότερα επιβεβαίωσε ότι «είναι ζωντανές».

Επιβεβαίωσε ότι «είναι ζωντανές».

Ποια είναι η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά;

Εν τω μεταξύ η μητέρα της Κάρα Ντελεβίν, Pandora, μίλησε στους δημοσιογράφους νωρίτερα το βράδυ, περιγράφοντας την κόρη της ως «συντετριμμένη» μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στην έπαυλή της στο Los Angeles.

«Είχε τα πάντα στο σπίτι της. Όλη της τη ζωή», δήλωσε η μητέρα της, εκφράζοντας τη θλίψη της για την τραγωδία που βίωσε η κόρη της.

Παράλληλα, ο πατέρας της Κάρα, Charles, έριξε φως στις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η αιτία της πυρκαγιάς ήταν ένα «ηλεκτρολογικό πρόβλημα». Πιθανότατα, «κάτι έπεσε» σε γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος, και οδήγησε στην καταστροφική αυτή έκβαση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024